onsdag den 26. juni 2013

Nu også med mobli sleeve.

Jah... nu har jeg jo snart savlet over jeg ved ikk hvor mange mobil sleeve hos den inspirerende Libbie med bloggen Binemor. Hun er en af dem jeg ELSKER at følge for jeg får så mange idéer og lyst til at udfordre mig selv. Det har jeg så gjort her. Ikk fordi det er det største udfordring, men som altid synes jeg ikk den første er perfekt, men det kommer vel. Dog passer den helt perfekt til min Samsung Galaxy S3. Hvilket også var meningen, mon den også passer til en Iphone???
Det må jeg afprøve i morgen i skolen. Og nu vi snakker skole, så er det i morgen tidlig mellem 8 og 9 jeg finder ud af hvad jeg skal op i for et områdefag, har en eksame i uge 33, lige inden jeg skal i min sidste praktik, som er psykiatri, hvor jeg skal et sted hen der arbejder med helt unge under 25. Det glæder jeg mig rigtig rigtig meget til.
 
 
Har også forsøgt mig med sådan en lille pung til fx høretelefoner så ikk de bliver ødelagt i bunden af tasken. Heller ikk god, den er bestemt ikk rund, men skæv og bulet. ØV ØV, men øvelse gør vel mester????

 
 
Begge ting kan du finde en DIY lige HER

mandag den 24. juni 2013

som lovet lidt om de 2 kjoler

Som jeg har lovet jer i et tidligere indlæg, får i her lidt billeder af de skønne kjoler jeg har lavet på bestilling til en kunde. Den skulle være en med bamse og kylling og en med de skønne lilla elefanter.
 
Og hvor er de dog fine. Jeg har endda været så heldig så jeg har fået et billede af dem på. De kommer bare så meget til sin ret på den skønne tøs. Godt Freja ikk så den med lilla elefanter inden den kom  afsted.
 





 

 
 
 
 

søndag den 23. juni 2013

Nyder lørdags solen...

Mens Emma er hos far Tonni nyder Freja tiden alene med os.
Ja vi har et dele barn. Emma er ikk Dannis biologske, men spørger du Emma ja så er det hendes far. Hun er heldig at have 2. En far hun ser hver anden lørdag og så far her hjemme.
 
Emmas biologiske far var ikk i hendes liv sådan ordenligt fra starten af private årsager og jeg mødte Danni da hun var 2 år. Hans familie har taget i mod hende og jeg med åbne arme, som var hun deres egen. Hvilket hun også er hvis du spørger dem.  Min skønne svigermor sagde en ting der gjorde mig glad. Efter vi fik Freja så kom folk og ønskede hende tillykke med hun var blevet farmor for første gang. Svaret var klart. Jeg er bedstemor og det er altså for anden gang.
 
Danni har en bror og en søster så det var nemmere at være en bedstemor og bedstefar.
 
Jeg kan ikk beskrive for heldig jeg føler os over at være kommet ind i sådan en skøn familie, hvor alle har taget Emma ind som var hun født ind i familien. Vi har endda også skiftet efternavn til Dannis efternavn, den gang Freja skulle døbes. Så er der ikke nogen misforståelser, vi er alle en Dehn. Måske var det bare mig der var pjattet, men Danni og jeg viste at den dag vi skulle giftes, ville vi tage hans efternavn. Emma havde mit og Freja skulle have hans netop af den årsag det var det navn vi ville tage. Skulle det ske at  jeg ikk have forældre myndigheden over Emma den dag vi skulle giftes og hendes biologiske far skulle stille sig på bagben over et skift af efternavn, ja så ville hun stå alene med Andresen. (Ikk at det ville ske for så ville jeg ikk drømme om at skifte) Hun skal vide hun er en del af Dehn familien.
 
Vi har endda fået en forsørgelse fra oldemor om vi ikke ville overveje at give hende mellemnavnet som Danni og Freja også bær. Det stammer nemlig tilbage fra hendes familie.
 
Elsker min familie over alt på jorden og føler mig som den heldigste mor/kvinde/pige.
 

 

torsdag den 20. juni 2013

Kjolen der blev til en bluse.

Jeg har for noget tid siden lavet en kjole til mig selv i noget fint dyreprint fra Stof2000. Jeg fik bare aldrig lavet bunden af den, for da jeg lige prøvede den, blev jeg fælt skuffet.
Hold op en ladeport jeg fik i den...
Den blev lagt i kurven for i gangværende projekter og så har den ligget der og hygget sig mens den har irriteret mig. Nu skulle den kurv tømmes lidt ud så der kan komme nye projekter i. Så nu er kjolen blevet til en bluse. Ikk den pæneste bluse, men ved at nu får jeg da brugt den.
 
Ud over det så var Emma heldig, for det jeg klippede af passede lige til en hurtig nederdel til hende.
 



 
 
Næste projekt til mig selv er nye bukser. Har fundet et mønster fra ONION jeg tror jeg vil elske når jeg lige har fået prøvet den et par gange.
 
 
 

Ny leopard kjole med neon pink.

I mandags fik jeg endelig vasket mit leopard stof og tirsdag måtte det en tur under saksen. Jeg havde tidligt fri så jeg fik klippet det inden jeg tog en tur til stofdillen.com.
 
Da aftenen kom satte jeg mig med en glas Verdi eller 2 og hyggede mig. Det  kom der denne, efter min mening, rigtig fede kjole ud af. Er ikk den eneste der synes den er møg lækker, mange af mine kunder er også helt pjattet med den, så kender du et sted hvor man kan købe leopard stof, så skriv endelig.
 
Kjolen er til Emma, hun var ikk helt lige så vild som jeg var, den var dog for lækker til jeg måtte sælge den, så den bliver her hjemme.
 




 
Mønsteret er Iris fra stof2000.
 

onsdag den 19. juni 2013

Besøget hos Stofdillen.com

Hvordan kan jeg dog glemme det... Jeg var en tur forbi Rikke som har stofdillen.com/ i går. Og nej dette er ikke et sponsoreret indlæg, men ren og skær min glæde for billige stoffer og synes bare andre skal have muligheden for at nyde det lige så meget som mig.
Jeg nyder i hvert fald godt af at endelig have fået noget i nærheden af mig med fede stoffer.
 
Kom hjem med en lille smule. Kunne have taget meget mere med hjem, men man skal jo forsøge at styre sig.
 
 
 
Emma var med og valgte det med mariehøns, som skal blive til et par bukser til hende og Freja,
Det øverste og 3 øverste skal blive til bukser til mig selv. Jeg har købt et mønster som jeg skal kaste mig ud i. Nr 2 øverst håber jeg også kan blive til et par bukser men der var bare ikk helt nok, så måske det kan blive til et par 3/4 bukser....
Det storte er blonder og skal blive til en bluse til emma.
De 2 nederste har jeg ikk planer med, måske noget til shoppen. Det med blomsterne er fløjl og den nederste er let jersey med glimmer. Super fint og sommerligt.
 
Tag et kig forbi hendes hjemmeside og nyd du kan shoppe fede stoffer til billige penge,

Stilhed betyder nyt til shoppen.

Selv om her har været stille et par dage eller mere betyder det bestemt ikk at mine maskiner har fået lov til at slappe af, langt fra. Har nok fået forsømt mine lektier en lille smule. Jeg er nemlig startet på min sidste teori periode. Næste gang jeg skal på skole er det for at skrive mit afsluttende og forsvare den. Det betyder dog ikk at jeg er uden en eksamen  denne gang. Jeg skal op i et områdesfag efter sommerferien. Hvad får jeg at vide torsdag i næste uge.
Nå nok om den eksamen.
 
Jeg har fået lavet lidt nyt som skal sælges. Det blev til 4 makeup punge, 1 par bukser og 1 kjole. Ud over det har jeg lavet en skøn kjole til en kunde og en anden er i gang. De 2 kjoler får et indlæg helt for sig selv når den sidste er færdig.
 








 
 
Ud over det er der også blevet lavet en bluse til mig selv, nederdel og kjole til Emma.  Dem skal i nok også få at se.
 
I dag skal bruges hjemme, Emma er blevet noget snottet og er ved at hoste lungerne op. Så nu putter hun på sofaen med et tæppe og en masse varm te. Jeg sætter mig om lidt ved maskinen og får lavet den kjole færdig så de kan komme ud og gøre en lille pige glad.
 
 

torsdag den 13. juni 2013

orden på hylderne igen, men hvor længe...

Jeg fik hevet alt mit stof ned den anden dag.
Fik puslet og nusset om det hele, lagt sammen, lavet fine bunker og general bare nyde synet af dem og følelsen af stofferne.
Jeg fik ikk lov til at være i fred for denne unge dame, der mente hun skulle lave seng med nogen af bunkerne, de kære små.
 

Freja mente hun lige fandt sig en lille dyne.

Den pæne side med lidt alm bomuld, jersey og mine skønne vintage og retro stoffer.
Selv mener jeg jo samlingen er ALT ALT for lille, men plads har jeg desværre ikk for meget af.

Den mindre pæne side. Her gemmer sig fløjl, fleece, velour, denim og meget af det prikkede, ternede og ensfarvede alm bomuld.
 
Lidt ved siden af har jeg nogle kasser med små stykker stof, både nyt bomuld men også gamle retro og vintage stykker.
 

onsdag den 12. juni 2013

Endnu en lækker kjole

Hvor er det dejligt at have tidligt fri om tirsdagen de næste par tirsdage. I denne uge fik jeg så brugt timerne ind til jeg kunne hente Freja, med at lave hende en ny kjole. Emma skulle med en veninde hjem og eftersom Freja stadig sover til middag, betød det et par fritimer til mig og symaskinen.
 
Blev egentlig ret hurtig færdig men nu havde jeg jo også lært et par små ting fra Emmas kjole.
Jeg er dog stadig ikk helt tilfreds med bunden af den lynlås, men ellers i bund og grund ganske tilfreds med kjolen.
 
Var jeg ikk tilfreds ja så blev jeg det godt nok. Da Freja kom hjem og så kjolen blev hun helt vild og ville have den på med det samme. Og selvfølgelig skulle hun da det.
Ud og luftes skulle den også for vi skulle over og handle. Freja bestemte det skulle forgå som en gåtur. Hele vejen til Rema snakkede hun løs om hvor smuk hun synes kjolen var. Hun nærmest dansede hele vejen til Rema.
 
Jeg blev så stolt over mig selv takket være Freja. At se hvor glad for kjolen hun blev varmede langt ind i mit moderhjerte.
 
Det sidste der blev meddelt mig da kjolen blev lagt til vask (ja der kom vist til at blive spildt lidt is på den, for is hører sig til på en varm dag, prinsesse eller ej) var at den skulle hun have på i børnehave så snart den var ren så alle kunne se hvor smuk hun var med kjolen på.
 
Og nu jeg synes hun er så skøn ja så skal i da lige have en del billeder af hende på vej til Rema.
 
 
 





går og spiser rugfras med morbror i baggrunden

Freja dansede hele vejen til Rema og hjem.

 

 

mandag den 10. juni 2013

Mere stof og endda ynglings.

At jeg har en svaghed for stof er vist ikk nogen hemmelighed.
Kommer vist til at købt noget for tit, men her den anden dag på trendsales, faldt jeg over et af mine ynglings og det kunne jeg da bare ikk sådan gå forbi. Det var et helt betræk og pude i rigtig god stand. Kom til at tage et lille kig på det andet hun havde til salg og ja til sidst tog det lidt om sig. Det blev til 4 hele betræk og et stort stykke. Fælles for alle er de var i rigtig fin stand og mit ynglings var i rigtig rigtig rigtig god stand.
 
Fandt ud af det faktisk også er en blogger, hun gemmer sig bare bloggen min-mors-mirakler.
 
 
Helt betræk med pude, kan dårligt se det er brugt.

Helt dynebetræk, kan man andet end at elske det?

Helt betræk, ser SÅ meget en kjole for mig i det nye mønster

Helt betræk, tror jeg også ender som kjole.

Et meget stort stykke af det her. Det er i super god stand, rigtig pæne farver.

Et lille ekstra stykke, bare fordi. Det kan jeg godt li.
 
Må se om alle sammen får lov til at blive på mine hylder eller om den store forelsker dig i nogen af dem så de skal forblive hele. Det plejer hun dog at være ligeglad med, men hun har sine mærkelige idéer ind i mellen.
 
Skøn dag til jer der ude og husk i nu skal følge mig via bloglovin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...