onsdag den 29. januar 2014

Kreadag hos Migogvigga #2

I søndags nede hos Mette fik jeg også lavet denne fine kjole med feer til Freja. Den er godt nok lavet en en str 110 men Freja forelskede sig i den med det samme så den måtte have et godt opsmøg på ærmerne og så gik den lige an.
Mønstret på kjolen er fra onion med lidt tilpasninger. Stoffet med feer er fra sydilla.no. købt på tilbud og inden de opdagede hvor dyrt det var at sende til dk. Stjernerne er købt hos den altid glade Rikke ned stofdepotet.dk

mandag den 27. januar 2014

Kreadag hos Migogvigga #1

I går var jeg en tur forbi Dannemare... Nærmer en tur forbi Mette. Hun har desværre ikk en blog med på Instagram er hun ganske aktiv og er en der inspirerer mig enormt meget. Er du på IG så find hende på @migogvigga.

Det var egentlig en pludselig ide vi fik for et par uger siden. Vi er begge SÅ misundelig på al den kreahygge som der er så meget af her i blogland og på IG. Eftersom Mette bor så syd på Lolland som man nærmest kan komme, har hun meget langt til alt incl en masse andre krea kvinder. Ud over at bo så langt væk så har Mette nærmest ingen fritid når vi først kommer til april og hele sommeren igennem, da hende og hendes mand driver restaurant Strandgården, hvor der er fuld knald på om sommeren men lukket ned for ala carte i vinteren. Så vi måtte jo være hurtige og få noget op at stå.

Søndag blev så dagen. Vi skulle være 6 krea kvinder i alt men endte på 3. Ud over Mette og jeg var der også Rikke med bloggen eventyrgennemlivet.blogspot.dk. Rikke fik klippet lidt og tegne nogle nye mønstre. Mette fik nørklet med et nyt bukse mønster og ja jeg havde jo snydt lidt og klippet op hjemme fra så jeg fik kørt 5 stykker tøj igennem maskinerne.
Min dag begyndte i bilen hjemme fra kl 8:15 og jeg trillede ind igen 22. Helt igennem en fantastisk dag og vi håber vi kan nå en gang mere inden Mette begynder at åbne op for spisegæster. Har dog sagt så må det være en lørdag så ikk jeg behøver kører allerede ved 20:30 tiden.

Her får i den ene bluse at se. Den er syet i en str 134 og selve mønstret er fra Burde 10/2013 Blusen er længere bag på end foran. Stoffet er en stump jeg fandt hos min favorit pusher Rikke/stofdepotet. Den dag kom jeg hjem med lidt mere lækkert som allerede er blevet lavet om til lækkeret tøj, men det skal i nok få at se. Stoffet her er helt perfekt til den kolde tid da ydersiden er 100% uld.
Ærme og bunden er lagt op på Mettes Cover Pro som hun var så heldig at få til jul. Sådan en skønhed har jeg også selv så den var der ingen grund til at tage med i bilen. Mettes var helt ny så jeg fik lov til at give hende og Rikke en lille intro til maskinen. Tænk sig, Mette har haft den stående siden jul og ikk taget den i brug!!! Det var ikk gået her, der gik max 4 timer før dem summede lystigt på bordet.


 
 
 
 

torsdag den 23. januar 2014

Kreadag i sigte

Jeg har læææænge gået og været så misundelig på jer der ude som har nogle gode krea-veninder som i kan hygge jer med.
Har længe forsøgt at få nogen selv omkring mig, men det har vist sig at være svære end lige tænkt. Men men IG skaber nye veje og måske kommende krea-venskaber. I hvert fald kører jeg til Lolland på søndag,  nærmer Dannemare hos den skønne Mette. Hun er så super dygtig og laver de fineste ting. Hvis ikk du følger henee burde du kigge forbi hende @migogvigga

Her er hvad jeg tror saksen skal igennem og have med på søndag når der skal krea-hygges, men om det nu også bliver det vil tiden vise.

Stoffet er selvfølgelig købt hos Rikke med srofdepotet.

tirsdag den 21. januar 2014

Færdigt dukketæppe

For godt 5 måneder siden kastede jeg  mig ud i at lære at hækle. Jeg øver mig og øver mig lidt mere. Nyder det faktisk ret meget og bruger det som et lille afbræk fra symaskinen.

Men for at blive god til noget skal man virkelig øve længe og jeg er laaaaaangt fra i nærheden af at kunne kalde mig for god til at hækle, men jeg klør på...

For 4 måneder siden satte jeg mig for at lære at lave oldemorfirkanter. Og den bedste måde at øve på er at lave en masse af dem. Så besluttede at lave et lille tæppe til Frejas dukker.

Det er der så kommet det her tæppe ud af. Jeg kunne tydeligt se en forbedring på firkanterne som jeg fik lavet de 40 firkanter. De første som er dem i koral/lilla er noget større end den blå/lyserød. Det kunne jeg meget tydeligt se da jeg skulle samle dem. Tæppet er ikk samlet som jeg egentlig havde i tankerne, men synes det er super fint alligevel. Så har det lige fået en kant som er afsluttet med en muslingkant. Super fint og vigtigst af alt Freja elsker det... Lige før det er blevet hendes tæppe og ikk dukkernes. Tæppet har nu været med hende i seng hver aften siden hun fik det (For 3 dage siden) Så kan vist roligt sige det er godkendt.

Nu vil jeg så kaste mig over lidt flere tæpper, denne gang dog noget større.

 

torsdag den 16. januar 2014

Skønne baggy bukser

Jeg har den sidste tid arbejdet lidt på at få lavet mit eget mønster til baggy bukser. NU er det endelig klar til at blive til en masse fine bukser. Må være ærlig og sige er ganske stolt og glad for jeg har fået lavet dem og hvor var det dejligt da de blev afprøvet i weekenden en af masse glade børn der var på besøg hos mig. Men spørger du mig hvordan man gør vil du sikkert bare høre et ØØØhh.... Ja ser du... For er ikk ret stærk til det med at lave mønstre selv eller lave om på et allerede eksisterende mønster. Men denne gang gik det nu ret godt.

Jeg glæder mig faktisk til at få lidt gang i mit salg igen. Mine piger har fået SÅ meget her i julen, ikk mindst den store som også har fødselsdag kort før. Hun har for første år ønsket sig stor-pige tøj og det skal jeg da love for hun har fået. Så nu hvor det kun er nattøj hun egentlig mangler, ja så er der masser af sytid til bestillingerne.

Meeeen kan nok ikk holde mig fra at sy til dem alligevel. Skal jo bevare gnisten ved det hele og det kan jeg ikk hvis det hele går op i syning af hvad andre ønsker og ikke mine idéer. Sådan en pludselig idé der bare må føres ud i livet.


 
 
 
 
 
 
 
 

søndag den 12. januar 2014

Guld og sølv leggings

Lige en hurtig lille en...

Fik klaret 2 leggings den anden dag til Emma. Hun har altid ønsket sig sådan nogen, jeg synes bare de er så ulækre at røre ved, altså dem i butikkerne. Så heldigt for Emma jeg fandt det her tynde og fine stof hos Rikke ved www.stofdepotet.dk, nu skal jeg bare finde på en overdel så hun kan have dem som sæt.

Mønstret på leggings er fra Stof2000 og hedder Dora. Jeg har dog lavet nogle tilretninger så de passer mine piger bedre.
Den sølvfarvede finder du lige HER og den guld farvede lige HER.


fredag den 10. januar 2014

baggy bukser på vej

Jeg er i gang med at udfordre mig lidt. Jeg har besluttet at åbne lidt op for salg igen og baggy bukser er jo et kæmpe hit. Og hvad er mere passende at lave en masse af dem i skøn, varm og blød isoli nu vinteren rigtig er på vej.
Og her kommer min udfordring, jeg roder lidt med mønsteret selv, glæder mig meget til at se dem på og hvordan str. er. Jeg skal afprøve nogen af de små str. her i weekenden og er noget spændt på at se hvordan de sidder.

Bare lige et hurtigt billede af nogen jeg har lavet til mine egne inden jeg tog beslutningen om salg igen.


mandag den 6. januar 2014

Langt om længe blev den færdig

For godt 3 måneder siden klippede jeg en god bunke op. Nu endelig er sidste stykke tøj syet færdigt. Der kom tit alt muligt anden i mellem mig og sy bunken, eller i hvert fald den sidste kjole her. Det er bestemt ikk fordi jeg ikk kan li den. Jeg faldt nemlig pladask for stoffet og viste med det samme hvad jeg skulle lave i det, men der vælter bare så mange ideer ind over mig, nogen griber jeg med det samme og går i gang, nogen køber jeg ind til, nogen bliver klippet og ja så er der altså bare noget der bliver skubbet.

Så nu må det være slut med for store bunker der er klippet, mindre bunker med 4-5 forskellige ting må være meget passende. Kan jo ikk holde mig fra at liiiige lave noget andet også.
Mønstret er igen Polly for Stof2000 og stoffet har jeg købt hos Rikke bag bloggen www.bemydragonfly.dk for efterhånden længe siden. Rikke har altid en masse skønne og flotte vintage og retro stoffer hvis man har hang til det.

Kjolen er til Freja og lavet i en str. 104, den er dog lige på den store endnu. Lidt lang men kan gå an. Problemet er bare at trunten da vil have den på i børnehaven og lige der er den knap så praktisk.


fredag den 3. januar 2014

Endnu et par af ynglingsbukser er blevet til

Jeg kan vist godt konstatere at jeg har fundet mine yndlings buksemønster. Det er 4 par siden sidst i August jeg har lavet. Du kan se de andre lige HER, HER og HER.
Havde egentlig forventet jeg ville hade dem pga. de er så Baggy, men der måtte jeg tro om igen. De er noget så fantastiske at have på og så gør det dem kun bedre at de alle er lavet i skønne stoffer. Alle købt hos Rikke fra www.stofdepotet.dk og du finder stoffet lige HER. Et andet plus er det tager ingen tid at lave sådan et par bukser, nem hurtigt og overskueligt, sådan som et lille aften projekt skal være når man lige skal tømme hovedet.
 
Ja ja jeg ved godt jeg lyder som en omvandrende reklame for hende Rikke og stofdepotet, hun er jo nærmest nævnt i alle mine indlæg for tiden, men det er i bund og grund bare fordi hun har de skønneste stoffer og ja så nyder jeg godt af hun holder til 8 min kørsel fra hvor jeg bor. (Men kan afsløre at hverken min pung eller mand nyder det.) Og noget der er godt kan ikk nævnes for sjældent vel??? :o) Jeg er i hvert fald  gæst ca. anden onsdag, når jeg har fri fra jobbet.
 
Mønstret på bukserne er fra ONION nr. 4027. En smule store i det hvis du skal prøve kræfter med det.

Beklager på forhånd det u-pudsede spejl på det sidste billede, men symaskinen vandt over rengøringen.
 
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...