lørdag den 19. september 2015

To-do Ta-da #3

Så nåede jeg til det friske abekatte stof og det sidste sæt jeg havde klippet på forhånd.
Er jo normalt til en masse farve men ærger mig faktisk lidt over buksen ikk blev brun i stedet så overvejer at sy en bluse i str 62 eller 68 i abestoffet med brune bukser.
 
Igen har jeg brugt body mønstret med lidt dybere hals og buks som er et alternativ på heldragten med raglan ærmer. Næste bukse mønster jeg skal prøve til ham, er Minikreas sweat buks hvor jeg klipper den så den ikke er så baggy.
 

 
Lige denne gang drillede min tape binder mig en anelse.
 
 

fredag den 11. september 2015

To-do Ta-da #2

Det står på projekt nyt tøj til Noah. Syned lige pludselig ikke der var meget tøj i hans skab og da slet ikk tøj som passer sammen.
Klippede 3 sæt op til ham inden vi blev indlagt og nu er der endelig så meget ro på igen så der er sytid til mig.
Forelskede mig i det her jungle stof da jeg så det hos www.krøl.dk så måtte da selvfølgelig købe  1 meter.
Et lille sidespring, men hvor kan man egentlig få meget tøj ud af 1 meter når de er så små.
Bodyen er fra Minikrea, klippet en lille smule større i halsen for at få plads til dobbelthagerne. Selve bodyen er lang i kroppen men ikke mere end vi overlever for så kan den sikkert bruges lidt længere tid. (Siger moren der bare gerne vil sy hver dag så den når nok ikke at blive for lille)
Buksen er igen et alternativ fra heldrahten med raglan ærmer. Overvejer at prøve deres sweat buks, måske bare med rib i livet i stedet for elastik. Disse sidder dog super fint. Jeg hader bukser der nærmest går de små til under armene. Her har min tilretning kun været jeg har taget lidt af højden på ribben.
 
 

 
 
 
Her hjemme kan det ind i mellem være svært at tage billeder af tøjet.
 


 

mandag den 7. september 2015

2 kjoler til veninderne Spiderman / Frost.

Freja har en bedste veninde, Maja. Maja stor elsker Spiderman og er normalt ikke den store kjolepige. Men hendes mor har set sig lun på en model jeg efterhånden har lavet nogle gange til Freja. Personligt synes jeg også den er mega fed og ved jeg kommer til at lave mange af den model i fremtiden.
Maja har en storesøster, Emma. Emma var rigtig gode veninder med min Emma da de gik i børnehave sammen. Og Emma skulle da ikke snydes for en kjole nu Maja skulle ha en. Så Emma har fået en kjole med Frost.
 
begge kjoler faldt i god jord hos begge piger. Maja endte med at sove med den, den var simpelthen ikke mulig at få af hende om aftenen. Og med en billede på mobilen af en sovende Maja i kjolen gik jeg i seng og var godt tilfreds. Elsker at lave tøj der skaber glæde.
 
Kjolen er fra Ottobre, nr 3/2015. Den er en anelse kort i det men jeg forlænger blusestykket 2-5 cm sådan på slum. Selve skørterne gør jeg faktisk ikke det store ved. Jeg bruger nemlig min tape binder til bunden, så der ved kommer der ikke de 2 cm omlægning som der er med indregnet i mønstret.
Helt personligt har jeg det også sådan at alle kjoler ikke behøver at skulle gå til knæet.
 
 

lørdag den 5. september 2015

2 store spørgsmål til DIG.

Nu her  hvor der er skudt gang i denne To-da september, går jeg og gør en masse overvejelser omkring bloggen og det er egentlig ikke første gang jeg gør mig de tanker.
Bloggen har jo til ikke været speciel fuld af sy teknik eller fine billeder og tænker lidt hvad får folk til at følge med på en blog. Jeg synes selv den bare er lidt ala Instagram, for går ikke i dybden med noget eller er speciel personlig (er egentlig ret så personlig på min Instagram)
Jeg kaster ikke om mig med sjove oplevelser eller andet.
Men burde man måske blive lidt mere personlig, dele lidt mere end bare et enkelt billede af hvad man har syet, dele hvad man har gjort eller ikke gjort. Forsøge at lave nogle billedvejledninger/DIY til forskellige ting. Skal man dele sin kommende vægttabs kamp... Åhhh.. synes det er svært. Jeg synes bare selv der lige som mangler noget ud over designet burde få et løft, men kan ikke helt sætte en finger på hvad, så derfor spørger jeg dig...

Hvad får dig til at følge mig eller en blog generelt?
Hvorfor blogger du selv, hvad blogger du om og hvorfor?

Intet indlæg uden billeder, så i skal da ha lov til at lure lidt på Noah, han kom til verdenen den 3 August og er en rigtig lækker dreng hvis jeg selv skal sige det og det skal jeg.
Vi har det rigtig godt trods vi måtte på NEO og ligge i en lille uge da han var 15 dage gammel.

fredag den 4. september 2015

To-do Ta-da #1.

Noah tog fusen på mig til formiddag og sov over 3 timer til formiddag.
Jeg fik klaret en hulens masse vasketøj og de der ikke var mere tilbage ja så kastede jeg mig over symaskinerne.

Noah mangler lidt tøj. Jeg fik da syet lidt til ham men nu har jeg jo erfaret hvilke modeller der er gode til ham lige nu og hvilke der er knap så gode. Og selvfølgelig skal han da ikke ha dem på der ikke er gode

Både body og buks er fra Minikrea. Bodye  fra deres heldragt med amerikansk lukning mens bukserne er et af alternativerne fra heldragten med raglan ærmer. Den heldragt har jeg lavet en del af, måske jeg skulle samle billederne til et lille indlæg.

Lige nu må i klare jer med det billede her. Skal nok opdatere med flere billeder når jeg får taget nogen, forhåbentlig  i løbet af weekenden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...