lidt om mig

 
 
 
Hvem gemmer sig bag skærmen...
 
En krea tosse der er rundet de 30. Jeg har 3 skønne børn, Emma fra November 2006, Freja fra Maj 2010 og Noah fra August 2015.
 
Jeg er uddannet Social og sundhedsassistent og skal jeg blive i det fag drømmer jeg om at komme ud og arbejde med socialt udsatte som misbrugerene, hjemløse eller de unge i psykiatrisk regi.
 
Min passion for at sy begyndte for godt 6 år siden og udvikler sig hele tiden. Jeg føler mig langt fra som en der er god til at sy, men har da tidligere solgt lidt af det jeg laver, men det er primært de simple og sikre ting til børn. Kan mærke at nu kribler det i mig for at blive bedre og lære mere. Jeg er 100% selvlært og ikk har haft nogen til at komme med et fif eller 2 hen af vejen så der mangler lidt viden, teknik mm. Men mon ikk det komme hen af vejen???
 
Jeg syr på en Bernine Bernette 92C (Symaskine), Bernina 1150MDA (Overlocker) og en Janome Coverpro 1000 CPX (Coverstich/dæksømmaskine)
 
Ud over at sy er jeg også begyndt at lære at hækle, men det tager sin tid at lære må jeg sige.
 
Hvad skal bloggen bruges til???
Jo... Mit kreative pusterum hvor jeg håber at kunne få lidt fif hist og pist, lære lidt nyt.
Jeg følger rigtig mange forskellige og nyder det fuldt ud. Jeg får så meget inspiration fra alle jer og nyder i vi dele med mig hvor i har købt jeres stof eller mønster, hvordan i lige har syet den kjole mm.
Ja være den der måske kan hjælpe når jeg støder på noget jeg ikk lige kan hitte ud af. Kender ikke så mange her omkring der er krea-tosset som mig, men håber da det kommer en dag.
 
Hvis du har nogen spørgsmål er du altid velkommen til at sende mig en mail på dinadehn@live.dk
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Elsker at få en kommentar med på vejen så smid endelig en lille hilsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...