lørdag den 26. april 2014

Min første Laralil kjole.

Langt om længe fik jeg mine 3 mønstre fra Anna Svenning som har bloggen LaRaLiL. En helt igennem fantastisk blog. Jeg elsker hendes kjoler både til sig selv og til hendes smuksak Lara. (Jah... er da også vild med tøjet til Askil men kigger nu mest efter det tøj til Lara nu jeg selv har piger) Så det var en lykkelig mig da hun satte mønstrene til salg og købte selvfølgelig alle 3. Du kan finde dem i hendes shop lige HER hvor hun også sælger lidt ud af stoflageret.

Mit første forsøg er en Lara model. Jeg har syet den i en str 98/104 og som i kan se på billederne så passer den hende super fint. Hun bruger 98/104 i H&M. Stoffet er fra mit besøg hos Stof og Stil.Mit skønne fjolle hoved der nyder når de mere seriøse billeder er taget.


4 kommentarer:

 1. Hvor sidder den godt på hende - det mønster du har syet er min favoritkjole af de mønstre...tror jeg må få købt og forsøgt mig med en model - mon ikke det er til at finde en "aftager" af kjolen når den er færdig ;o). God weekend!

  SvarSlet
  Svar
  1. Den sidder bare super godt på hende... Jeg elsker også den med hætten men det er nok ikk det smarteste til børnehaven... :o)

   Slet
 2. Den er virkelig fin og en dejlig sammensætning af stofferne :-)...og en smuk modelpige ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak... Stoffet "talte" også til mig da jeg var i Stof og stil. :o)

   Slet

Elsker at få en kommentar med på vejen så smid endelig en lille hilsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...