lørdag den 23. august 2014

Husets bedste rum - krea rummet

Det fedeste ved at ha fået hus er mit syrum som også funger som kontor for manden, ikk at det ses så tydeligt... hehe...

I får lige et par billeder af mit rum som dog langt fra er som ønsket men jeg kan sagtens leve med det.
"Klippebordet" er mine forældres gamle spisebord de købte for deres penge de fik i bryllupsgave for 30 år siden. Skrivebordet og det hvide skab er  noget jeg var så heldig at få af min moster og kusine som de ikk skulle bruge mere.

Hvad man ikk ser på billederne er jeg også har et stort indbygget skab med 4 låger, det er til venstre for mit bord med symaskinerne. Det er fuld af mere stof, alle mine syblade og bøger og en masse syting og andet kreagejl som jeg har fået skaffet mig med tiden.
Mine forældres gamle spisebord har kunne fejre 30 års fødselsdag i år, det har været godt brugt.
 
 De mange ringbing er alle snitmønstre. De 3 grønne er hver ONION, Minikrea og stof2000 men kun til børn, det sorte er fuld ad ONION og stof2000 til mig selv. og de blå er dem jeg har tegnet af samt mine stof og stil. Der er en mappe med mønstre til og hver, Emma, Freja og mig selv og så er der masse som er str. de ikk kan passe

Til at holde alle de mange ringbind på plads har jeg denne skønne sag til perler. Det passer lige med en af de små skuffer kan indeholde 1 pose perler

 Mine syblade, AOH, OTTORRE og Burda. Neden under har jeg alle mine sybøger, bla flere japanske sybøger og Elsebeth Gynther.

FRK. Juki der nok er et sted omkring de 25 år og har lavet en masse tøj til min mand og alle hans fætre og kusiner da de var små. Har lånet den på evigtid af hans mormor for 4 år siden.

Miss Bernina med 5 år på bagen.
 
Mit skab fuld med guld.
  
Dette er hvad man ser når man træder ind af min hoveddør.
 
 
 

4 kommentarer:

 1. Sikke et skønt rum, og hvilken orden.

  Jeg har akurat det samme bord til at klippe ved, vidste ikke lige at det er 30 år gammel, men har kendt det i en menneskealder. Det er et rigtigt godt bord, det flytter sig ikke når man tegner, samt at boedpladen er bare så glat. Det bliver du sikkert rigtig glad for,.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg så jo gerne jeg havde noget andet men drt her funger super fint så er der nemlig altid plads til en krea aften med et par stykker hvis man skulle fp lyst til det.

   Slet
 2. Wauw sikke er fantastisk sted du har fået skabt der. Er vild med dine skatte i skabet 👍👍

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikk... der er til mange timers arbejde der inde

   Slet

Elsker at få en kommentar med på vejen så smid endelig en lille hilsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...