fredag den 26. april 2013

Pimpet tørklæde.

For et par måneder siden faldt jeg over dette tørklæde på en lille hyggetur med familien i storcentret. Faldt over det med det samme, men med i tankerne havde jeg et lille tvist. Der skulle noget farve på. Har så gået og tænkt over hvad det skulle være for en og var egentlig endt med neon pink men der var bare ikk flere tilbage af den farve tråd da jeg kom der op og 1 rulle er ikk nok til rullesømmen. Så det endte med at være den neon orange, og det fortryder jeg bestemt ikk. Er faktisk ret glad for det blev den farve, har nemlig ikk noget med neon pink men til gengæld en del med den orange. Og ja så synes jeg nu egentlig det spiller ret godt. Fandt lige mine stjerner frem og kunne ikk lade være med at sætte lidt på.
 
Beklager det måske er lidt mørkt, må nøjes med kameraet på min mobil, som så var ved at gå død for strøm, hvilket resultere i blitzen ikk slår til. Håber billederne kan bruges alligevel.
 
En træt mig efter en lang dag med job. Sluttede gudskelov med hygge.
 
Blev i går færdig med de 2 par Chris bukser til pigerne, så skal der bare tages billeder, men kan sige så meget så dem til Freja sidder PERFEKT på hende. Hun blev så glad for dem da hun prøvede dem at de ikk skulle af igen. Så hun var køn med bukser og kjole. :D

1 kommentar:

  1. Det er blevet rigtig fint :-) god ide at pimpe det op med rullesøm

    SvarSlet

Elsker at få en kommentar med på vejen så smid endelig en lille hilsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...