torsdag den 29. november 2012

Jule hygge med perler

Den anden aften gik der total julehygge i den. Der blev skruet godt op for julemusikken og så fandt vi ellers perlerne frem (som så mange andre rundt i bloglandet) Her var det pludselig de voksne der blev til børn, for inden vi så os om var ungerne smuttet fra bordet for at hygge på værelset og så sad vi der 3 voksne og grinte lidt af os selv, mens vi lavede videre.

Det her er hvad det blev til: 
 
 
  
 
 

 
 

6 kommentarer:

 1. Hvor er de super fine Dina! Jeg har også en plan om nem aftensmad, hamaperler frem, lillebror i seng, pebernødder i skål og råhygge med de to store...

  SvarSlet
  Svar
  1. Her er det også nem aftensmad, skal til juletræ på skolen med den store mens den lille skal passes her hjemme hvis ikk hun kvikker lidt op. Hun har desværre lagt sig syg.

   Men det er altså hygge med sådan en gang hamaperler, hold op hvor jeg elskede dem da jeg var barn (og det er jeg vist stadig ind i mellem)

   Slet
 2. Åh okay - det er da sejt! Sikke nogle flotte nogle I fik lavet. Noget mere avanceret end når jeg laver det, så jeg lader mig strajs inspierere:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg har fået anskaffet mig et par af de inspirations hæfter som Hama har lavet så vi har lidt at kigge efter når vi selv løber tør for idéer... hehe

   Slet

Elsker at få en kommentar med på vejen så smid endelig en lille hilsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...