mandag den 13. maj 2013

Et lille sødt sæt (som desværre skal sælges) og lidt fra min praktik.

Jeg gik i krig med en solhat den anden dag, men men men havde desværre lige glemt at måle efter. Så selvfølgelig blev den da lige på det mindste til Freja. I mellentiden havde jeg ellers klippe top til en nederdel til den også. Den måtte jeg lave 1 nummer mindre så det evt kan sælges som et sæt. Synes ellers det er super fint, men jeg må på den igen med et nyt sæt. Det burde også være muligt for mig i næste ude, da ugen kun byder på 3 arbejdsdage, hvor 2 af dem er aftenvagter. Skal en tur på NEO. Læs mere efter billederne hvis du skulle have lyst.
 


 
 
 
Jeg er som nogen måske ved, i gang med at læse til SSA. Jeg er færdig til december og har lige afsluttet min 2 praktik. Nu er jeg så ude i det de kalder valgfri praktik. Jeg har fået lov til at komme 2 uger  med socialt udsatte. Sidste uge var jeg på forsorgshjemmet og i bofællesskabet. I denne uge kommer der knald på. I dag har jeg været med hos Rådgivningen for stofmisbrugere, tirsdag skal jeg ud med den mobile sygepleje, onsdag skal jeg på blegdammen, torsdag med specialkorpset og fredag slutter jeg af med at skal med gadeteamet ud og gå i skoven og hvor de ellers går. Bliver så spændende. Føler lidt det måske er min hylde det her. Jeg har været så heldig at arbejdet med nogle skønne mennesker som virkelig brænder for deres arbejde og som er noget så kompetente til det. Og dejligt at se man rent faktisk gør meget for denne gruppe af mennesker.
Næste uge skal jeg så have 3 vagter på NEO. Jeg havde min sygehus praktik på barselsgangen og har i den forbindelse været med til at sende et par stykker der op, så vil da gerne op og se hvad der egentlig sker der oppe.  Mine sidste 2 uger skal jeg bruge på et uvisiteret værested for psykisksyge, for jeg skal være med til at lave en masse kreativt. Skal bla være med i læderværksted, kreativt værksted og smykkeværkstedet. Og det glæder jeg mig også meget til.
Alle 3 steder har været mine første ønsker, havde jeg haft et par uger mere havde jeg også ønsket børneafdelingen og varmestuen.
Hvis ikk jeg skal ende med  at sy som arbejde, ja så ender jeg nok hos en af de grupper mennesker her.
 

9 kommentarer:

 1. lyder som om du får nok at se til med alle de spændende praktikdage :) læser selv til sygeplejerske og slå i øjeblikket mine folder på barselsgangen.

  også skønne sager. hvilket hattemønster bruger du?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg nød min praktik på barselsgangen og savner den også helt vildt. Hvor længe skal du være der?

   Det mønster her er fra Elsebeth Gynther

   Slet
  2. 10 uger i alt, eksamen slut juni :) og så 8 ugers ferie med mine skønne piger og noget af tiden manden også - det bliver nu også dejligt ;)

   må se om ikke jeg ku fat i det mønster så jeg kan få smækket nogle solhatte sammen til pigerne :)

   Slet
  3. 8 uger, og jeg synes jeg havde det luksus med 4 uger... hehe

   Synes i hvert fald det er ret spændende bøger, har den både til de små og store

   Slet
 2. Det er et rigtig fint lille sæt, og en herlig sommerhat. Bruger du vliseline i din hat? Eller har du bare stikninger til at holde skyggen i form?

  SvarSlet
  Svar
  1. denne her er der faktisk ingenting i skyggen. Har bare givet den et kantbånd rundt.
   Har du et godt fif du plejer? :D

   Slet
 3. super sødt sæt, og din uddannelse byder vist på en masse spændende praktikker, der er lidt at vælge mellem når du engang er færdig

  SvarSlet
  Svar
  1. Desværre er det pt kun nogle korte nogen, men jeg lærer super meget og får virkelig oplevet noget som rykker i mig.

   Slet
 4. Rigtig fint sæt! Hvor lyder det bare spændende med dit arbejde - jeg tror det kræver en bestemt psyke at se de ting, du kommer til at se hvis det er den vej du vælger, men jeg tror også at det er meget interessant.
  k.h.
  Christina

  SvarSlet

Elsker at få en kommentar med på vejen så smid endelig en lille hilsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...