lørdag den 11. maj 2013

Aftens krea hygge blev til....

Jeg sad og havde en stille hyggeaften foran maskinerne, mens manden var ude og hygge et par timer. Jeg fik lavet disse 2 skønne nederdele, begge bliver lagt til salg på siden, men kunne ikk lade vær.
Denne gang har jeg haft gang i de skønne elefanter og noget af mit yndligs vintage stoffer.
 
 
Den brune er str 92 og den grønne er str 104.
 
 
Grunden til jeg i sin tid valgte at begyndt at sælge tøjet, er fordi jeg har så mange idéer og enorm lyst til at sy og udvikle mig. Og så blev Andrea Design til. Den første kunde var en fra Emmas gamle børnehave, og da hun blev ved med at ville købe mere, ja så fik jeg en overlocker og så tog jeg springet. Lige pt går jeg som tidligere skrevet og leger med tanken om en coverlocker, så jeg også kanlave top kvali når det kommer til jersey og for alvor begynde at satse lidt mere med salg.
Men pt er Andrea Design en hobbyvirksomhed og vil nok blive sådan, har min uddannelse ved siden og om 7-8 måneders tid bliver den nok skriftet ud med et job. 

4 kommentarer:

 1. En overlocker er guld værd, jeg kan i hvertfald ikke undvære min.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kan heller ikke leve uden min men synes stadig jeg mangler prikken over iet med den coverlocker.

   Slet
 2. fine nederdele, jeg går også med en drøm om en coverlock så kan sagtens følge dig

  SvarSlet
  Svar
  1. men har du fundet nogen gode Lotte? jeg er nemlig begyndt at kigge efter en og håber jeg en dag falder over en hvor der står Dina på den så bliver jeg nemlig nød til at anskaffe mig den :D

   Slet

Elsker at få en kommentar med på vejen så smid endelig en lille hilsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...