torsdag den 4. juli 2013

Lille ferie i det svenske #1

Sidste weekend var vi en tur i det svenske. Selv om det kun var en weekend føleles det på energien som var det 4 dage. Vi var af sted os 4 og mine forældre. Vi blev nød til at køre hjem allerede søndag, da Danni skulle arbejde mandag, men mine forældre er stadig der oppe til fredag.
 
Jeg fik taget en masse billeder og det vil i nok komme til at bemærke over den næste uge hvor jeg vil komme med lidt indlæg for har godt nok taget en del billeder. Huset ligger nemlig i noget så skønne omgivelser med skov på 3 sider og en sø på den 4 side. hvad mere kan man forlange. Når jeg vågnede og kiggede ud af vinduet så jeg en masse træer og når jeg sad med min morgenkaffe (som senere på aftenen blev til vin) kunne jeg nyde synet af søen.
 
Pigerne nød at sove længe (og nøj hvor vi voksne nød at pigerne kunne det) og at trisse rundt i sit nattøj og bare hygge. Danni og jeg nød at vi lørdag aften kunne dele en flaske vin plus det løse. Ja bare at være kærester og have en hyggelig aften med en lille film og sofahygge med mine forældre.
 
Glæder mig rigtig meget til at skulle der op igen. Egentlig ville jeg være kørt der op igen onsdag til fredag men jeg havde bare så mange bestillinger så jeg  måtte hellere få klaret dem. Huset smutter jo ingen steder.
 
I får lige et "par" billeder fra huset inden i. Ud over de rum som der er billeder af, var der også 2 værelser mere, et fint badeværelse og en gang til jakker, sko mm.
 

 

 
 

 
 
 
 
 
 
 
 

2 kommentarer:

 1. Jeg er jo stor fan af Sverige (vi har selv sommerhus deroppe) - deres natur er så storslået på en eller anden måde. Er det dine forældres hus? Det ser virkelig hyggeligt ud. Fedt med de synlige loftsbjælker - den slags charme har vores hus desværre ikke.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har været van til at være på ferie som barn, er altid Sverige mine forældre tog til. først efter jeg har fået børn de er begyndt at rejse syd på. I en periode stod det mig langt ud af halsen, men er nu begyndt at savne Sverige rigtig meget, jeg kan koble helt af når jeg er der. Men på den samme tid kan jeg også savne at komme til London og nyde livet der. Der kan jeg også koble helt af. (Er ikk nem at gøre tilfreds)

   Desværre er det ikk mine forældres hus, men et de kan låne meget, og har sagt de er tvangsindlagt til at tage os med mindst 3 gange om året og gerne mere end en weekend. Problemet er bare dem der har det selv bruger det i skolernes ferie. De bor der oppe i mindst 4 uger nu her, så var lige sidste chance for at komme der op inden det er tilbage i skole.

   Slet

Elsker at få en kommentar med på vejen så smid endelig en lille hilsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...