tirsdag den 16. juli 2013

Nyt legetøj

Jeg har det det sidste års tid gået og sukket efter en coverlocker. Jeg har spurgt et utal af gange om hvad der var godt osv. Jeg har gennemrodet nettet og kigget på den ene efter den anden. Og til sidst lukkede jeg egentlig tanken ned da jeg ikk helt kunne blive klog på det, så jeg droppede tanken igen her den anden dag, men men men... det holdte ikk længe, for tilfældigvis faldt jeg over Kjærgaard symaskiner som liiiige i går til middag havde lagt nye brugte+demo modeller på. Fandte flere coverlocker til omkring 2500-2600, men så fik jeg kigget på demo og helt tilfædigvis var der en af dem jeg havde kigget på. Det fik det hele til at blusse op igen, den stod til 3500... Så mig op og ringe til ham så snart klokken slog 10.
 
Valget faldte på en Jamone Cover Pro 1000. Ikke en jeg havde set på til at starte med, men på det seneste en af dem der blev ved med at dukke op hver gang jeg kiggede. Egentlig startede jeg med at se efter en Brother 2340cv, men har pt en god mavefornemmelse over mit valg af maskine.
 
 
 
Den lander i morgen med posten, eller det håber jeg. Posten kan man desværre ikk helt regne med her hos mig, men mon ikk nu det er pakkeposten der kommer.
 
Kender du maskinen og ha du nogen fif til den tager jeg i mod med kyshånd.
 
 

2 kommentarer:

  1. Tillykke med den, kan kun sige at jeg er misundelig; )

    SvarSlet
    Svar
    1. har også ønsket mig sådan en længe så nu skal det rigtig nydes. Viser lidt mere frem om en lille uge, skal lige nyde det sidste af min sommerferie.

      Slet

Elsker at få en kommentar med på vejen så smid endelig en lille hilsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...