torsdag den 10. oktober 2013

Til par hyggebukser med bambi.

Så kom der lidt gang i maskinerne igen. De har ellers holdt fri i en god uges tid. Synes ikk overskuddet har været til det og slet idéerne.
 
Jeg fik lavet disse fine bukser i en dejlig velour købt af søde Dorthe Eriksen, ved faktisk ikk om hun har en blog, men mon ikk hun selv vil give en lyd fra sig??? :-) Hun har været så venlig at tage kontakt til mig da hun så jeg søgte velour der passede til Jasmin blusen og det skal i snart få at se hvad jeg har fået ud af.
 
De er lavet ud fra Minikrea´s posebukser. Jeg ELSKER den model samt den de har med ballonbukser. De er super fine til min Freja, sidder helt perfekt. Min store er ikk så meget til sådan  nogen men hun kan til gengæld godt li deres baggebukser. Jeg har lavet 2 par til hende, dem kan du se lige HER og HER
 
Nå men disse søde bukser er til en glad pige ikk så langt fra Næstved hvor jeg bor, de skal nemlig til Dalmose. Kommer med posten i morgen. Hun har en matchende bluse også fra mine maskiner, i det skønne Bambi print med lyserød ribkanter.
 
Bliver lige nød til at indskyde, kan man andet end at elske sin Cover Stitch / coverlocker??? Nej vel...
Men mon ikk jeg snart skal se at investere i noget tilbehør til den???

 
 

4 kommentarer:

 1. Bare det var mig der havde sådan en maskine!
  Flotte bukser :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også super glad for min... Og kan kun blive gladere for den hvis jeg nu fik udnyttet den lidt mere.

   Slet
 2. Super flotte bukser! :-)
  Kh Sabrina

  SvarSlet

Elsker at få en kommentar med på vejen så smid endelig en lille hilsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...