tirsdag den 6. maj 2014

Ny sommerkjole til Freja (IGEN IGEN IGEN)

Åh... hvor jeg nyder at sy til Freja... Hun elsker at gå med det tøj jeg selv har lavet... Og det bær hendes skab nok også lidt præg af, men det har nok også båret præg af jeg har brugt lidt de samme mønstre igen og igen og derfor er jeg ved at udfordre mig selv lidt så jeg kan komme væk fra de mønstre jeg ellers normalt bruger. Nu hvor jeg modtager Ottobre med posten hver gang der kommer nyt samt troligt køber Alt Om Håndarbejde hver gang, ja selv burda sniger sig ofte også med i kurven, ja så har jeg al mulighed for at sy en masse forskelligt... Tør heller ikk tænke på hvor mange af mine ONION, Stof2000, Minikrea mm mønstre jeg stadig ikk har fået afprøvet.

Denne her skønne kjole er inspireret af @Idagahrn fra Instagram. Modellen er fra Ottobre 3/2014, model nr 30. Den er super sød og bestemt ikk sidste gang den skal laves. Skal lige tænke lidt på en model til mim store datter. Den her er lavet i en str 110, Freja bruger normalt 98/104, men den hedder også tunica, og til Freja har den mere kjole længde, ellers sidder den helt fint på hende.
En detalje jeg synes er fed er lommerne, men de drillede mig også og er ikk helt tilfreds med den venstre lomme. Den krøller det hvor lommeposen begynder. Men det ser man nok ikk når musikken spiller.

Stoffet er endnu en gang fra www.stofdepotet.dk og du finder det lige HER en super lækker Økotex bomuldsjersey med Bambi til bare 100 kr pr meter.
8 kommentarer:

 1. Jeg er så vild med den model...

  Jeg tror jeg er nødt til at på biblioteket og tjekke det ottobre blad ud

  SvarSlet
  Svar
  1. afsted med dig, der er mange fine mønstre i det, men det er der jo hver gang :o)

   Slet
 2. ej hvor er den altså sød... og sikke skøn hun er.. :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak... Jeg regner også med at den skal bruges igen.. Også til den store.

   Slet
 3. Haha, hvor er hun sød som model - og en skøn kjole!

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker... hun elsker at stå model og tage billeder, det sjoveste er at se billederne bag efter :o)

   Slet
 4. Super sød model . . . Og smart kjole

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg synes også den var så sød... :o)

   Slet

Elsker at få en kommentar med på vejen så smid endelig en lille hilsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...