torsdag den 2. oktober 2014

cool kattekjole

Den anden dag fik jeg syet lidt med Agnete. Vi har holdt os nogle dejlige dage hvor vi  bare syr og snakker løs.. Det er skønt at ha en at dele sin hobby med.

Jeg fik lavet den her kjole til Freja. Jeg havde faktisk opgivet den inden den blev færdig... Synes den skreg af natkjole. Men med lidt snakken frem og tilbage blev vi enige om en lomme kunne gøre underværker, det var dog ikk helt nok. Vi hev frem i knap kassen, men den heeelt rigtige knap var der bare ikk, så kom Agnete i tanke om alle de mange Kam knapper jeg har køb. Og selvfølgelig var der en der passede perfekt til de idéer vi havde snakket om. 3 knapper på lommer og 3 i modsatte skulder syning. Nu er jeg tilfreds og det var Freja også...!

Må sige på forhånd, Freja er ikk til at tage billeder af for tiden, Hun elsker at lege model så hun giver den max gaz når jeg liiiige vi tage et billede, skønne tøs. Selv misserne vil være med når der tages billeder.






 
 
 
 
 
 

2 kommentarer:

 1. Det er virkelig nogle fint børnetøj du syer og sikke nogle søde modeller du har til at vise tøjet :-) Sælger du noget af det tøj du laver? Mvh. Line Kirel

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Line.
   Det sker da ind i mellem jeg syr lidt på bestilling. Tidligere har jeg syet en hel del på bestilling til børn.

   Slet

Elsker at få en kommentar med på vejen så smid endelig en lille hilsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...