lørdag den 20. oktober 2012

De fede strikveste med elefanter og mænd/koner

Jeg har længe siddet og savlet over de skønne veste man hele tiden ser hos Jane og endelig fik jeg bestilt 2 stks til Freja. En lilla med lilla elefantet og en lilla med pink mænd/koner. Og hvor er de dog bare fede... Tror storesøster blev lidt misundelig, men er lidt i tvivl om hun rent faktisk gider gå med dem, det er ikk sådan når man pludselig er et skolebarn der skifter mening i takt med hun skifter underbukser... Men tror jeg vil lade tvivlen komme hende til gode. I hvertfald har jeg gang i tankerne med en pink med hvid. Så bliver det enten hjerter eller mænd/koner, kunne det egentlig ikk være fedt med stjerner, mon det kan laves... skal ikk kunne sige det, jeg har desværre ikk forstand på at strikke.


Og ja som i nok har bemærket så har jeg en svaghed for lilla.

4 kommentarer:

 1. de veste er så flotte, jeg kan desværre heller ikke strikke, men det kan min svigermor, så har planer om at opdrive opskriften.

  SvarSlet
 2. Jeg fik fat i Janes mor som har lavet alle dem du kan se på Janes blog, så det bliver hende der fylder mine hylder på med skønne veste.

  SvarSlet
 3. Hej Dina, hvor er hun fin i mormors vest, håber I bliver lige så glade for dem som vi er ;0)

  Kh Jane

  SvarSlet
 4. de er så skønne. Har allerede bestilt en mere denne gang også til den store. Hun blev helt misundelig og de 2 jeg købte til Freja kan kun nå at blive rene inden de kommer på igen. Alle er helt vilde med dem.

  SvarSlet

Elsker at få en kommentar med på vejen så smid endelig en lille hilsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...