mandag den 19. januar 2015

4 bliver til 5...

Det bliver en fantastisk sommer hos Familien Dehn her i Gelsted. Vi venter en lille ny her til sommer, jeg er sat til sidst i juli, scanningen i dag har sagt den 25 juli, så det bliver et rigtigt sommerbarn.

Efter at ha set baby i live der inde, kan jeg mærke jeg virkelig glæde mig.
Kvalmen er forsvundet igen og energien er på vej tilbage.
Pigerne glæder sig helt vildt og klapper mig dagligt på maven med besked om jeg skal passe på baby. Dog er de ikk helt enige om hvad det er der er der inde. Emma på 8 mener det ville være sjovt med en lillebror mens Freja på 4½ mener det skal være en lillesøster. Mor og far, ja vi siger bare baby er sund og rask så er vi glade.

Og ihhh hvor det kribler i mig for at sy babytøj. Glæder mig til at skulle lave bodyer, heldragter og søde små baby bukser. Så inden så længe skal der findes nogle gode mønstre. Måske du kan anbefale nogen???

18 kommentarer:

 1. Jeg har svært ved at holde mig tilbage, men må først købe stof, når vi får kønnet at vide :-) Jeg bruger Ottobres mønstre...de er geniale og dejligt nemme at bruge. Jeg bruger bladene 1/2012, 4/2012 og 1/2013....der er der både bodyer, heldragter, bukser (med plads til bleen), slå om bodyer, jakker (dem jeg elsker at sy i vendbar udgave) og køredragter....jamen der er næsten det hele :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber også bare tiden går hurtigt så jeg kan komme i gang med at sy baby tøj... Ja de Ottobre blade er gode og jeg har dem liggende i skabet for de sidste par år :)

   Slet
 2. Tillykke
  Det bliver så spændende. Jeg har slet ikke rigtig syet til den yngste da der bare er så meget tøj i forvejen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Bliver det en pige har vi også noget men kan ikk holde mig tilbage det ved jeg. Og da jeg fik Freja turde jeg ikk sy i jersey så det er en hel ny verden der åbner sig for mig.

   Slet
 3. Stort tillykke igen :-) Det er fantastik at få det første kig ind til bebs :-) Jeg glæder mig også helt vildt til at sy miniature tøj. Det blir fedt at vi kan blive inspireret af hinanden :-) Mit første projekt er nyt betræk til sleepbee'en

  SvarSlet
  Svar
  1. Sådan en har vi ikk brugt tidligere men tænker måske sådan en rede til sengen. Og ellers skal der fuld fart over babytøjet. Er jo nok ikk symaskinerne der bliver brugt mest lige efter fødslen

   Slet
 4. 1000 gange tillykke! Neeeej, hvor er det dejligt for jer. Jeg glæder mig til at følge med i graviditet og fine babykreationer. Hvor bliver det spændende.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak. Vi glæder os også meget

   Slet
 5. Ihh, det bliver altså så spænende med sådan en lille ny verdensborger.
  Glæder mig til at følge med i graviditet, baby og babytøj produktionen :)

  Kh. Linette

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også rigtig spændt. Har jo nærmest glemt hvordan der er med små børn

   Slet
 6. Stort tillykke med at I skal have en lille sommerbaby. Der er intet så fantastisk i verden som at vente sig og få en lille ny. Det med en familie på 5 kan desuden virkelig anbefales ;) Kh Maria (min-mors-mirakler.blogspot.dk)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Jeg er spændt på hvordan det bliver. Min yngste når at blive 5 inden hun skal være storesøster

   Slet
 7. Stort tillykke!!! Det bliver da en spændende summer I går i møde ;o)

  SvarSlet
 8. Endnu engang stort tillykke smukke. Det er så godt for Jer!!! Dog har jeg bitre erfaringer med at det er nr. 3 der vælter læsset *ha ha* fordi man kun har 2 arme ;)
  Jeg linker til dig i dag i mit indlæg...
  kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber det hjælper lidt de andre 2 er ved at være lidt store ☺

   Slet
  2. Og mange tak for linket. Må læse i aften når der kommer ro på

   Slet
 9. Stort tillykke :) Jeg skal også i gang med at sy babytøj, for mine to bedste veninder samt min svigerinde venter barn her i forår og sommeren :) Håber jersey du købte af mig via Facebook er kommet godt frem? kh Pia

  SvarSlet

Elsker at få en kommentar med på vejen så smid endelig en lille hilsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...