mandag den 21. januar 2013

Forsat stilhed - 1 uge endnu

Ja her er lidt stille på bloggen og det vil der være 1 uge endnu. Det er ikk kun bloggen der er stille på, men mine savnede maskiner holder ferie og det hele kommer til at være stille en uge mere.
I dag har jeg nemlig taget hul på mit valgfrit specialefag (Folkesundhed)  som skal beståes for jeg en gang kan komme til den endelige eksame. Jeg skal aflevere fredag kl 15, så ind til da vil der være stille. MEEEEEN så vender jeg også tilbage (forhåbentligt med en masse nyt) jeg har nemlig et par fridage inden jeg starter i praktik igen. Er spændt på at se hvor lang tid det tager før kroppen har indfundet sig med det og energien vender tilbage. Lad os krydse fingere for bare en lille uge (selv om det nok er lidt lavt sat)
Bare et lille spam billede for hyggens skyld.

2 kommentarer:

 1. Pøj pøj med opgaven. Jeg håber at se en masse spændende fra din hånd og maskine snart igen. Og lækker vogn. Sådan en vil jeg også have! Kan den køres ind under et skrivebord eller er den for høj?
  God arbejdslyst.
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er ca 80 cm høj. Jeg er SUPER glad for min, jeg så den hos Laralil og faldt pladask for ideen, så min mand måtte kæmpe for at få fat på en til mig. hehe

   Slet

Elsker at få en kommentar med på vejen så smid endelig en lille hilsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...