tirsdag den 22. januar 2013

aftenhygge med noget helt nyt


Mine piger og jeg forelskede os i noget garn i rema 1000. Så hvad Gør jeg ikk for dem. Og kan jeg strikke... nej da... kun lige ud men taber jeg en maske er det bare ærgerligt. Mon man finder en der en dag vil og kan lære en det. Men forsøger at få lavet noget der på et tidspunkt skal blive til en tørklæde der bliver sat sammen til et stort rundt.4 kommentarer:

 1. Hvad med at hækle i stedet så? Er noget nemmere :)

  Og uhh har også kigget på det fine garn i REMA, men er en herhjemme der mener at så længe kurven ikke kan indeholde det der i forvejen så behøver jeg ikke mere - Mænd ved ikke en skid om kreaudstyr :D

  SvarSlet
  Svar
  1. har aldrig prøvet at hækle, men kom da til at købe et par pinde med den indbildning at jeg nok lærte det en dag.

   Det garn var så skønt, købte den pinke her til pigerne, så faldt min den store for noget der skiftede farve, så det måtte vi også have med, og ja så faldt jeg for noget grå/sort med noget pjusk. Så nu er det bare at komme i gang med at svige pindene, er dog heeeelt nybegynder, kan strikke lige ud og det er det eneste. Har ikk prøvet det i godt 9 år efterhånden.

   Slet
  2. Jeg synes at garnstudio har nogle fine videoer så man kan lære hækling i hvert fald :)

   Hehe et ligeud halstørklæde kan man vel heller ikke få for mange af ;)

   Slet
  3. det endte som et rør havde fået lavet det liiiidt bredt i forhold til hendes lille hals, men hun elsker det og render med det konstant.

   Jeg må ind og lure når tiden byder dig :)

   Slet

Elsker at få en kommentar med på vejen så smid endelig en lille hilsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...