torsdag den 3. januar 2013

10 hurtige om mig.

Efter at have læst en hel del ”10 om mig” bliver jeg da helt inspireret til at lave en lille hurtig en om mig og mit liv. Så her kommer min udgave.
1. Jeg er enebarn men har valgt mig en storebror, og han betyder lige så meget for mig og mine børn som hvis han var min bror af blod.
 
2.   Ingen af mine børn er planlagte og var ligeglad med det der pjat til en p-pille. Den store var jeg alene med. Opdagede jeg var gravid da jeg var 3½ måned henne. Den dag i dag er jeg sammen med Frejas far (Danni) og har været det i snart 4 år. Vi havde ikk været sammen andet end 6 mdr da jeg pludselig stod der og var gravid igen. Emma har kaldt Danni for far allerede fra starten, hun var 2 dengang og havde ikk noget godt forhold til hendes biologiske far, det er først begyndt at vende inden for det sidste års tid.
 
3. Min bedste ferie med og uden børn. Med børn var vores alt for skønne og meget spontane tur til Disneyland Paris i sommers. Min mand holdte kun 1 uges ferie (han er selvstændig tømre) og da hans ferie begyndtesad vi og kiggede på hinanden og var helt enige om vi ikk gad blive i DK, mandag købte vi en ferie i Disneyland Paris, hentede pas til ungerne for det havde de ikke og tirsdag aften pakkede vi ungerne i bilen og så kørte vi ellers syd på og var der frem til søndag. SKØN ferie og absolut ikk sidste gang vi gør det. Vi er begyndt at lægge lidt side så vi kan tage en længere tur der ned om 3 år når Freja er lidt større. Ferien uden børn, har været vores tur til London vi havde sidste forår. Vi var af sted 4 dage og havde den fedeste tur. Var ude hele dagen fra morgen til aften, vi fik oplevet en hel masse. Vi har begge tabt vores hjerte til London.
 
4. Jeg har i mange år redet og har også haft mine egen. Jeg solgt min sidste hest lige før jeg blev gravid med Emma og har ikk siddet på en hest siden. Ind i mellem savner jeg det.
 
5. Jeg er lidt glad for tatoveringer. Har personligt et par stykker eller 8. Og er ikk til de små, min ene overarm er bla udsmykket med en halvstor.
 
6. Jeg er den eneste i min lille omgangskreds der elsker at være kreativ ved en symaskine. Så står helt alene og kunne godt bruge nogen at mødes med i ny og næ til en masse kreahygge
7. Havde en drøm om at blive politibetjent da jeg var yngre.
8. Har kronisk dårlig samvittighed over for mig selv. Elsker at sy men også at træne, men har bare ikk tid til begge dele. Den stigende vægt og voksende flommemave minder mig om jeg burde lægge sytøjet på hylden og komme i gang med træningen men kan bare ikk helt slippe den symaskine.
9. Elsker at se Bones, NCIS, Criminal Minds.
10.Elsker at læse en god krimi dog er det ved at være længe siden jeg har fået taget mig tiden til det. Men en god bog og en kop the, det er luksus.
 
 
London Marts/April 2012
Disneyland Paris juli 2012

Et par af mine tatoveringer.
 
 2 kommentarer:

 1. Det er bare vild sjovt at læse alle de 10 hurtige om mig, og jeg har også selv lavet mine. Flotte tatoveringer du har, har selv 7 så er skam med på bøljen, og jeg har allerede planer for den næste
  :-)

  Du er mer end velkommen til at læse mine 10 hurtige om mig, hvis du har lyst:-)

  Mvh Helena

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg er oppe på 8 hvis man tæller sløjferne for 2. Når først man begyndte kunne man ikk stoppe, men nu er det vist ved at være slut.

   Jeg troede det ville blive svært men jeg kunne faktisk godt liiige ha brugt et par punkter mere. Hehe

   Slet

Elsker at få en kommentar med på vejen så smid endelig en lille hilsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...