lørdag den 15. februar 2014

Upcycling af ny bluse.

Kort før jul fik jeg en pose tøj af min kusine som er omkring 12 år yngre end mig... Helt den omvendte verden af hvad vi plejer. Posen gemte på en masse godte. Dog var der en helt ny bluse i en neon orange som jeg ikk rigtig følte mig tilpas i. Og hvad gør man så... Man klipper den da bare op... Jeg vil SÅ gerne begynde at lave en masse mere til mig selv og har længe haft en ide i mit hoved med den fine Isoli med stjerner fra Rikke/stofdepotet.dk. Vupti... så faldt det hele lige på plads i mine tanker.

Detaljen med den neon stikning i stjernerne har jeg set på bloggen Misha. Du kan se indlægget HER. Her er det dog lommerne som har fået den søde stikning. Fra blusen har jeg genbrugt ribben fra bunden af den til halsen, ribben ved ærmerne og så begge ærmer til at lave belægningen ved skulderne. Så jeg har stadig både for og bagstykke tilbage til andre projekter.

Mønstret er fra Stof og Stil. Egentligt et mønster uden form og gør egentlig ikk så meget godt for mig, men den er sindssyg dejlig at have på og jeg er godt tilfreds med den. Mønstret er et jeg kommer til at blive glad for og jeg har tidligere lavet DEN HER KJOLE i samme mønster, som bliver flittigt brugt.

 
 
 
 
 

8 kommentarer:

 1. Den er blevet virkelig sød! Flot detalje med stikning i stjernerne! Godt genbrug!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Overvejer at sy en lomme på i det samme som skulderbelægningen.

   Slet
 2. Sejt Dina, upcycling bliver også det helt store hit hos mig her i 2014 kan jeg mærke. Det føles ekstra godt for sindet og pengepungen, har jeg ikke ret???
  Du ser skøn ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det her er faktisk mit første forsøg. Blev simpelthen så irriteret over jeg ikk kunne li at have den på så jeg måtte gøre noget... Men det er bestemt ikk sidste gang jeg finder på sådan noget... Har også gemt resten af blusen. Havde jo hele for og bagstykke tilbage. :o)

   Slet
 3. Hvor er den fed! Du har lavet så mange skønne detaljer. I love it!
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. tak Line er også rigtig glad for den. Sidder med den på nu faktisk :o)

   Slet

Elsker at få en kommentar med på vejen så smid endelig en lille hilsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...