mandag den 28. april 2014

Endnu en sommerkjole ala LaRaLiL

Jeg har læææænge været forelsket i det skønne Bambi stof og har da også allerede lavet er skønt sæt i det. Sættet kan du læse om HER. Jeg har stoffet så kært at det har gjort ondt helt ind i hjertet ved tanken om at klippe i de sidste 3 meter jeg havde (ja ja jeg ved det godt men er jo ikk stofmisbruger for ingentings skyld) så da Melanie skrev at xoeinding.dk havde sat det ret meget ned kom jeg til at bestille lidt mere, så nu skal det end stykke lade livet. En af mine ideer var denne kjole her.

Kjole modellen hedder LUNA og den er fra LaRaLil. Du kan købe den og de 2 andre lige HER. Jeg kan kun anbefale dem!!! Mine tilretninger til den her er at lommen kun er på forstykket på nederdelen så den er syet med ind i siden og så har jeg igen lavet den med korte ærmer. Jeg har bare taget af længden og så givet den en smal rib i stedet for. Kan kun sige den er intet indre end fantastisk. Den ensfarvede er fra Stof og Stil til 80 kr meter. 
Er tit blevet spurgt om hvilket mønster jeg bruger til leggings. Lige for tiden er det Dora fra Stof2000 jeg bruger, men ved der også er mange gode i Ottobre bladene. Hvis jeg skal sige noget om Dora så er den for lang i stykket op på maven. Der trækker jeg ca 4-5 cm fra. Ud over det kan de være meget lange (hvis ikk det er mig der har fået tegnet forkert af) så mønstret får lige sine egne tilpasninger, men sådan er det jo tit.


8 kommentarer:

 1. Hvor er det bare sødt det sæt. Fuldstændig gennemført og jeg kan rigtig godt lide at du har lavet korte ærmer på kjolen.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Christina. Du må se at lave dig en også. Tror de bliver vores hit her i det gode forårsvejr

   Slet
 2. Det er sådan en sød sommerversion :0)

  Og så er stofferne jo bare skønne - Det lyder som om min samling af stof godt kan gå hjem og vugge i forhold til din ;0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg ikk, så stor er den vist heller ikke. Har dog anskaffet mig en del de sidste par uger... :o)

   Slet
 3. Hvor er det et skønt skønt sæt! Jeg er helt vild med sammensætningen :-) Så kan sommervarmen godt komme an.
  Kh Line

  SvarSlet
 4. Hvor er det bare et super sødt sæt,

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker, det er også et fantastisk mønster Anna har lavet.

   Slet

Elsker at få en kommentar med på vejen så smid endelig en lille hilsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...