torsdag den 10. april 2014

April udfordring på Instagram - Part 5

Wow... hvad skete der lige der... På bage 3 dage fik jeg klaret min April udfordring på Instagram. 5 stykker tøj er det blevet til.
Denne gang er det dog blevet noget til Emma, og klap lige i hænderne, hun ville ikke have den af igen efter billederne var taget så der er en chance for den kommer på igen

Kjolen er en idé jeg har haft i hovedet siden jeg lavede den buksedragt fra Stof2000 "Sally"
Emma er ikk den vilde med buksedragter og jeg tænker de ikk er skide praktiske på sådan et skoletoilet når den skal trækkes helt af hver gang. Jeg mener, de gulve er ikk altid de reneste. Synes ikk Emma skal sidde med en våd ryg fordi den lige fik ramt gulvet og jeg kender min Emma og det ville helt sikkert komme til at ske.
Tanken var at bruge overdelen og så bare lave underdelen som en nederdel i stedet. Det er der så kommet den her ud af. Er egentlig okay tilfreds. I halsen har jeg leget med stoffet og dens bagside samt vendt det modsat så zikzak går den anden vej. Ved ærmerne har jeg givet det opsmøg i steder for at lægge den op. Kjolen har neon grønne stikninger og jeg ville også ha haft neongrøn bindesløjfe i livet men var lidt naiv at tro jeg kunne få det i stof og stil (Ja ja du læste rigtigt. Jeg har været i stof og stil i Roskilde for første gang) Nu er den blevet hvid og er jeg heldig at finde en neongrøn i stof2000 når jeg skal der op efter lynlåse til de 3 brudepigekjoler jeg har lovet at lave til min veninde gennem halvdelen af mit liv (15 år), ja så bliver den altså skiftet ud.

Stoffet er denne gang fra www.stofdepotet.dk Det til toppen kan du købe HER og er af noget lækkert Jacquard til 110 meteren men hun har også nogle andre skønne jerseyer med zikzak, bare se HER,  HER og HER. Det sorte ja kan ikk lige huske hvad det er for noget, det var noget der bar kom med i farven.


4 kommentarer:

 1. Den er bare blevet så fed! Rigtig god ide og altid lækkert når børnene ikke vil ud af tøjet igen :)
  KH Micha

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg ramte i hvert fald et eller andet, kjolen har været på igen, så den er godkendt for alvor :o)

   Slet
 2. Den er super skøn til hende :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hun er faktisk også rigtig glad for den, endelig en der er kommet på mere end 1 gang.

   Slet

Elsker at få en kommentar med på vejen så smid endelig en lille hilsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...