fredag den 25. april 2014

De der KAM knapper

Langt om længe er jeg også blevet ejer af KAM knapper. Jeg har købt dem i str 20 som måler ca 12 mm.

Hvad er dine erfaringer med dem, gode som dårlige.

12 kommentarer:

 1. Hej

  jeg bruger aldrig andet en kam knapper, og jeg har aldrig haft skyggen af problemer med dem. Dem er jeg sikker på du bliver glad for.
  Anita

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg har mærkelig nok altid været lidt i mod dem... Tror jeg hørte en der for flere år siden sagde de lavede et stort hul i stoffet og ja så gad jeg vist ikk høre på alle de mange andre der var glade for dem :o)

   Slet
  2. Hej
   Jeg er sikker på du bliver glad for dem ..ved fast stof forstærker jeg aldrig med vlies, men i strækstof stryger jeg lige en stump vlies bagpå .. og mine unger åbner ikke deres tøj forsigtigt, der bliver bare rykket, og aldrig har jeg oplevet huller, eller en knap der er faldet af. Jeg synes også de er nemme at sætte pænt lige i det jeg har syet, da der jo skal laves et lille hul først .. med metal knapper synes jeg det var med at holde tungen lige i munden, og håbe på den var trykket lige i stoffet

   Anita

   Slet
  3. Kommer du også noget på hvis det er 2 lag jersey? :o)

   Slet
 2. Det er dem jeg bruger, for dem af metal bryder jeg mig om. Så de bliver brugt hver gang jeg skal brug trykknapper. Du bliver helt sikkert glad for dem.

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber jeg... Jeg tænker de måske skal bruges i en af de kjoler fra LaRaLiL i stedet for at sidde og lave knaphuller og sy 4-6 knapper i.

   Slet
 3. Jeg glæder mig til at høre dine erfaringer, for jeg har også været skepsis, og har ikke fået købt nogle endnu.. men jeg overvejer stadig..

  SvarSlet
  Svar
  1. Må se hvor meget de bliver brugt, nu har jeg jo ikk små babyer mere. :o)

   Slet
 4. Jeg har også endeligt besluttet mig for at investere i disse kam knapper, var også i tvivl, men hørte positivt om dem i sidste uge, så nu skal det være. Håber du er tilfreds med dine:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror også de er rigtig gode, måske lidt overdrevet at købe så meget som jeg har (Har købt mere hos en via IG som ikk brugte det) bruger ikk trykknapper ret meget, men det kunne jeg komme til.

   Slet
 5. Jeg har lige købt nogen som jeg er ved at tage tilløb til at bruge...

  Sjovt at så små ting kan virke så skræmmende

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber og tror de faktisk er ret nemme at bruge hvis man husker at bruge en syl først

   Slet

Elsker at få en kommentar med på vejen så smid endelig en lille hilsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...