fredag den 15. august 2014

ARGHHHH...

Er det kun mig der bliver bombet med mail med beskeder fra anonyme som er det rene spam?
Jeg har mistet lysten til at tjekke min mail der hører til bloggen for hver dag dumper der 25 mails ind jeg bare kan slette. Det er altid noget deres kommentar ikke bliver  vist på bloggen men det er da skide irriterende alle de mails. Hvad stiller man op med det?

8 kommentarer:

 1. Jeg har samme problem.. aner ikke hvad jeg skal stille op!
  Jeg har ændret indstillingerne til at jeg kun godkendte kommentarer bliver vist på siden, så hver gang en som ikke har kommenteret før lægger en kommentar, så skal jeg ind og godkende personen, men jeg orker ikke sorterer i 50 spam kommentarer hver dag!
  Håber snart der kommer en til undsætning som ved en masse om it.. Jeg synes jeg hører at rigtig mange har problemer med spam for tiden!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det et mega irriterende. Jeg har måtte slette 35 mails der er konmet siden i går. Jeg læser dem ikk når jeg kan se der står anonym ved mailen.

   Slet
 2. Tja, det er noget møj men heldigvis ryger de fleste i spam med det samme, og dem der smutter igennem, ja de bliver bare slettet. Det med at sætte div ord eller tal som skrives for at ligge en kommentar, er heller ikke en løsning, tror de afholder mange fra at lægge en kommentar.. Jeg får ikke lagt en når dette er på. Men mon ikke der snart findes en løsning

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ønsker jeg hellere ikke vil jo gerbe gøre det så nemt som muligt for mine læsere at skrive også dem som ikk selv blogger og skriver som en anonym fx min mor

   Slet
 3. Hvis du i indstillingerne sætter flueben i registreret bruger under kommentarer får du ikke mere spam. Til gengæld kan "rigtige" anonyme heller ikke mere kommentere på bloggen:-)
  Men du undgår den med at bevise, at du ikke er en computer-:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det med anonyme ikk kan skrive er en dårlig løsning her for ved jeg har flere der ind i mellem kommenter og følger med som ikk selv har en profil de kan skrive fra. Fx et par familiemedlemmer

   Slet
 4. Jeg har droppet de anonyme kommetarer, tror kun jeg har fået fire anonyme-kommentarer i de år jeg har bloggen (altså ud over ved Give Aways, der åbner jeg oftest for anonyme). Når der bliver spammet på en blog rammer det nemlig også de andre der kommenterer hvis de har bedt om "underretning" når jeg svarer, det synes jeg selv er irreterende hvis jeg har kommenteret på en blog der får spam. Familie og venner kan jo altid oprette en gratis google-profil for at kommentere eller også kan du jo altid smse mig eller sende en mail ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har fat i noget der det er vist heller ikk mange flere kommentar jeg får fra dem. Måske jeg prøver det af.

   Slet

Elsker at få en kommentar med på vejen så smid endelig en lille hilsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...