søndag den 7. september 2014

Min kjole fra en skøn sydag

Jeg er så heldig at jeg i går blev inviteret med til en sydag hos Linda bag bloggen boldreels kreative hjørne sammen med Linette bag bloggen dethyggeligt. Linda og Linette har ind i mellem sådan nogle sydage, og er blevet inviteret med før, men endelig passede det sammen med jeg også kunne.

Jeg blev sat af hos Linda ved 10 tiden og frem til midnat stod den på syhygge, lækkermad, hundeunderholdning og en masse snakken. Det var så dejligt at sidde og blive inspireret af de 2. Jeg har fået en del mere blod på tanden så nu skal der afprøves nogle nye ting.

Jeg bla lavet en kjole i det fine stof men den har nogle småting, men gider ikke rette op på dem for jeg ved stoffet holder elendigt på farven og bliver hurtigt nusset at se på, så om et par vaske eller 5 bliver det en hjemme-hygge kjole når jeg alligevel skal i haven. Så det gør ikk så meget at der lige er en lille fejl.

Stoffet er for længe siden købt hos www.stofdepotet.dk og mønstret er fra stof og stil mønster nr 23093. Du kan også finde det lige HER.

Beklager lige billedkvaliteten ikk er for god denne gang.


 
 
 

4 kommentarer:

 1. Hvor er det en skøn kjole! Jeg er vild med stoffet. Men tak for info om at det hurtigt bliver grimt i vask - så er det ikke lige det jeg skal købe en masse meter af ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. er faktisk i tvivl om man kan få det mere, Kan huske det blev revet væk da Rikke fik det. Det kom lige efter hun havde det med liljekonvallerne.
   Men kjolen skal nok blive brugt alligevel stoffet er dejlig blødt

   Slet
 2. Hvor er den pæn - jeg tror også jeg har det mønster, men har aldrig fået det afprøvet, da jeg synes at jersey har en tendens til at fremhæve alle bulerne på mine hofter;-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. det er bare at finde de rigtige modeller... Den her kan jeg rigtig godt li og onion 2035 kommer jeg også til at blive pjattet med. Når jeg kan så kan du også... er trods alt lidt større end dig.

   Slet

Elsker at få en kommentar med på vejen så smid endelig en lille hilsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...