tirsdag den 23. september 2014

nyt gejl til krearummet.

Jeg må indrømme jeg har nydt mine 11 fridage og fået syet en masse... Og piv piv... hvor jeg savner det nu hvor hverdagen er begyndt igen. Men når jeg ikk får syet så meget så går jeg og leger med indretningstanker i mit krearum.
Mit seneste køb er sådan en fætter her. Den skal op på væggen med alle mine alm tråde så jeg bedre kan få overblik over dem. Må indrømme de ikk kan være i toppen af min syvogn mere. Eller jo hvis de ligger i lag og det synes jeg ikk er så praktisk.
Ved siden af den skal der hænge en til mine overlock tråde. Den kommer dog først om 2-3 uger. Jeg var nemlig så heldig på Instagram at finde en der solgte en masse farvet overlocktråd til ingen penge. Så er lidt i plads problemer med opbevaringen af den.

6 kommentarer:

 1. hvor køber man sådan nogle, de er da ret smarte :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har købt min via facebook. Jeg fandt dem via en gruppe hvor de har et album. Prøver at smide et link men ved ikk om du kan se det hvis ikk du er medlem af gruppen.

   https://www.facebook.com/media/set/?set=oa.604340509675031&type=1

   Slet
  2. kan intet se, kan du sende link til gruppen istedet?

   Slet
  3. Prøver fra computeren senere

   Slet
  4. Gruppen hedder Stof butikken
   https://www.facebook.com/groups/240074019445001/

   hvis du i søgefeltet skriver mit navn så kan du nok se mit søgeoplæg

   Slet
 2. Den er godt nok smart... jeg har prøvet linkt der ligger i tråden på fb men det virker ikke :-( er der en anden måde at komme i kontakt med ham/hende der laver dem at du ved om?

  SvarSlet

Elsker at få en kommentar med på vejen så smid endelig en lille hilsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...