torsdag den 20. september 2012

Kan man andet end at elske jersey??

noget jeg før i tiden frygtede vildt var at skulle sy i jersey, men men men nøj hvor er jeg dog blevet helt pjattet med det. Og det betyder jo selvfølgelig at jeg ikk kan se noget uden jeg bliver nød til at købe det. Det kom så toæ udtryk i der lanede lidt mere til min sultne postkasse her den anden dag.
Kom helt tilfældigt til at tage et lille kig rundt på trendsales og fandt et par stykker som havde lidt rester de skulle af med. Hvad der skete kan jeg simpelhen ikk huske (eller vil huske) men vupti, ja så kom jeg til at købe det.

Lige pt er jeg stadig i fuld gang med alle de mange bluser med stjerner jeg klipped op den anden dag, meeeen nu er der et par fridage forud og nogle aftenvagter, så mon ikk jeg får klaret dem alle der. hvis jeg kender mig selv ret, hvilket jeg jo burde, så er de lavet der.

Så kan vi drømme os væk på en sky, Lege aber eller bare forsvinde helt ud i skoven mellem alle blomsterne. I guder hvor jeg glæder mig til at finde saksen frem.4 kommentarer:

 1. hvor er det super du er glad for det :) glæder mig til at se resultater :)

  Du har vel ikke en opskrift til en jersey heldragt?

  kh mette

  SvarSlet
  Svar
  1. nej tror faktisk ikk jeg ligger inde med en heldragt, er først nu her jeg har fået mod på jersey, men tror måske der er en i det nyeste ottobre blad

   Slet
  2. Jeg må ind på bib og kigge efter sådan et blad :) eller op på loftet i mine gemmer :)

   Slet
  3. jeg kan lige lure i mine for at se om jeg har noget, desværre bor vi jo ikk lige frem tæt på hinanden. Synes generalt ikk jeg er stødt på mange for at sige ikk en eneste her på sydsjælland der blogger med syning og hvad der hører til

   Slet

Elsker at få en kommentar med på vejen så smid endelig en lille hilsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...