torsdag den 27. september 2012

aftens hygge ved symaskinerne blev til 2 kjoler

Når manden alligevel sidder med computeren og hygger med et spil, hvad er så bedre end at sidde ved symaskinen hvor jeg har været at finde de sidste 3 dage, hvor jeg har haft fri. Det er også blevet til en del bluser, så måtte da lige slutte af med et par kjoler. Den store havde bestilt den grønne med hvid i halsen og orange ved ærmerne og den lille faldt over de lilla skyer, så måtte mor jo i gang, for hvad gør man ikke for de skønne unger. Så i morgen kalder 3 dage med aftenvagter, og hvor jeg glæder mig til at se fødegangen om aftenen når der ikke er så megettravlhed med gæster mm. Og ja så kalder der et par fridage bagefter som helt sikkert skal bruges ved symaskinerne. Jeg har bare så mange idéer og nyder i fulde drag at sidde og se dem komme til udtryk. De næste projekter vil nok blive nogle kjoler, et tæppe og måske også et par bluser dog i de små str, da jeg endelig har fået fat på nogle mønstre, som er magen til dem jeg har lavet med stjerner. I guder hvor skal  man blive bedre til at bruge sit bibliotek, der gemmer sig en masse guld.

Nå i får lige en masse billeder endnu en gang. Mon jeg skulle stå med kameraet når de ser kjolerne i morgen så i også kan se deres glade ansigter.
2 kommentarer:

 1. Søde kjoler.
  Jeg har også syet et par stykker til mine piger

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er en nem og hurtig model, synes bare jeg mangler at finjustere dem for de er lidt smalle trods jeg ikk har brede piger, men har ikk fundet det rigtige mønster i den model her endnu desværre. Har du måske et godt fif`?

   Slet

Elsker at få en kommentar med på vejen så smid endelig en lille hilsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...