onsdag den 19. december 2012

stenalderbrød.

Jeg er ikk den type der bare skal have sine kartofler og sovs hver dag, noget af det jeg elsker mest er et godt stykke laks og en skøn salat, så behøver jeg ikk mere. Er ikke nød til at have pasta, ris mm og det er ved at få mig lidt over på palæo stilen, ikk sådan fanatisk men som et forsøg for at rykke min træning lidt, synes det hele kører i en ond cirkel og den skal brydes.
 
Til at starte med har jeg forsøgt mig med mit nye brød til madpakken mm. Et skønt stenalderbrød kun på nødder og kerner, ikk noget mel overhovedet. Blev super lækkert hvis jeg selv skal sige det og noget så nemt at lave.

Opskriften lyder:
100g græskarkerner
100g solsikkekerner
100g mandler
100 g valnødder
100g sesamfrø
100g hørfrø
5 æg
1 dl olie
lidt salt.
 
Hak mandler og valnødder så det er en god blanding af grove og fine stykker.  Bland det hele sammen og kom det i en form med bagepapir. Bag det i 1 time på 160 grader. Lad det køle af på en rist. Og så er der serveret.
 
Er der nogen nødder eller kerner du ikke kan lidt, kan det udskiftes til andre nødder/kerner.

2 kommentarer:

 1. Jeg har også bagt det til stor fornøjelse for ungerne og mig, men uha manden i huset rynkede næsen og synes godt nok der var mange kerner i :)
  Jeg tænker et fad med lækker ost + et godt glas rødvin. Mums.
  God jul søde
  kh Libbie

  SvarSlet
  Svar
  1. Min mand var heller ikk helt solgt som jeg var, men så har jeg bare det mere til mig selv. Ved du hvordan det er hvis man fryser det?

   Slet

Elsker at få en kommentar med på vejen så smid endelig en lille hilsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...