torsdag den 6. december 2012

same same but different

Er i gang med at kigge på mit alt for store lager og ved at beslutte mig for hvad der skal sælges, sælges lidt af og hvad der skal gemmes. I min oprydning faldt jeg over disse 3 skønne stykker, var ikk en gan gklar over jeg havde fet købt mig 3 ens. Hvad er din farvorit og har du set det i andre farver?

 
Helt hvad der kommer til salg endnu kan jeg ikk sige med sikker hed men ved der kommer ½ junior betræk fra Night & Day med elefanterne i både gul, lille, brun og lyseblå. Lidt af det lyserøde med katte, en masse med blomster, 3 baby sengesæt, lidt jersey. Og ja en masse andet spændende. Må bare sande jeg har fået anskaffet mig ALT ALT for meget på det sidste.
 
Skrevet efter indlæget er lavet. Der er pt lagt jersey, elefaterne på bloggen. Er nu begyndt på lidt blandet retro.

3 kommentarer:

 1. Dejligt at få ryddet op, det burde jeg også gøre, måske jeg ku finde tid til det i juleferien når ungerne leger med alt deres nye legetøj :)
  Jeg kan naturligvis allerbedst lide det orange/gule/brune, men den blå version er da heller ikke dårlig.
  Og hvor er du sød Dina at linke til min give away, det er satme god karma når det er allerbedst!!
  Knus og kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi skal jo hjælpe hinanden alle sammen. Og her inde står er der altid god karma. Dejligt man kan ha sig et netværk her inde nu når der er så langt i mellem os alle.

   Jeg tør ikk tænke på hvor lang tid det kommer til at tage mig, tror resten af december bliver brugt på at rydde ogp og lægge på... Har jo bare købt en masse uden at det egentlig havde noget formål, men bare fordi... TYPISK mig...

   Slet

 2. Lækkert med en masse farver, og det ser godt ud ;)

  Tag et smut forbi min blog, hvis det lyster ;) - måske kunne vi følges?
  - http://kom-se.blogspot.dk/

  SvarSlet

Elsker at få en kommentar med på vejen så smid endelig en lille hilsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...