mandag den 3. december 2012

Og der samles...

Dette er IKKE et sponsoreret indlæg.
 
Emma har som tidligere skrevet fødselsdag i onsdags og vi holdte det for familien lørdag. Et af de store ønsker for hende var Lego friends. Og det fik hun...4 stks...  hun havde egentlig fået 2 af en, men vi måtte hurtigt ud og bytte den om søndagen, for hun blev da helt bidt af at sidde og samle det. Allerede inden gæsterne var taget hjem begyndte hun.
 
Vi skulle bestemt ikk komme for tæt på, hun skulle nok sige til når hun lige hvade brug for hjælp. Mor her er nu ret stolt over hende for hun klarede det helt selv, ind i mellem måtte vi lige hjælpe med at finde en klods der havde forputtet sig i mængden, men det var også det.

 
 
I mens hyggede Freja sig med at rive og klippe i noget papir, hun var meget optaget.
 

 

2 kommentarer:

  1. Anna får Lego Friends til jul, hun er helt optaget af det og jeg synes bare det er alt for småt til at lege med *ha ha* men når det nu er det tøsen ønsker sig.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tror også vi har planer om at købe en af de helt store til Emma i julegave, det er utroligt at se hende være så fokuseret på noget så længe. Hun bliver ved med at gå rundt og snakke om hun synes det var så hyggeligt at samle. Emma ønskede sig det sidste år men der sagde vi det fra, der var Freja alt for lille og eftersom pigerne deler værelse skulle vi også tage hensyn til det. For ja der er virkelig nogle små dele med i.

      Slet

Elsker at få en kommentar med på vejen så smid endelig en lille hilsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...