torsdag den 21. februar 2013

2 kjoler så dagens lys på en dejlig fridag

ENDELIG en fridag kom min vej og den skulle bruges på symakinen ud over et besøg hos sundhedsplejersken med Emma. Hun skulle dog ikk med hjem, da hun havde en legeaftale med en af pigerne fra hendes klasse efter skoletid og inden trampolin.
 
I min fred og ro har jeg fået lavet disse 2 kjoler. De har egentlig ligget og ventet et stykke tid på jeg skulle få overskud og i dag var det lige det jeg følte for at kaste mig ud i. Den lilla er for stor endnu, var egentlig meningen hun skulle kunne bruge den nu men, ja det bliver så bare en der bliver gemt lidt og er nu også meget dejligt at være på forkant. Det mintfarvet kantbånd er jeg så heldig at jeg fik af Jane med bloggen klappekage, så hendes udgave af den og blev helt misundelig. Kunne nemlig ikk selv opstøve det hos  min lokale stof2000, så mange tak skal der lyde til den søde Jane.
 Tror kjolen med prinsesser kan bruges nu og er også ret sikker på det er den der skal på i morgen i dagplejen. Skal nok forsøge at få taget et billede af den i brug.
  


 
 
 

10 kommentarer:

 1. De er så fine begge to!!!

  SvarSlet
 2. Skønne kjoler =)
  Hvor er stoffet fra?
  Kh Lena

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker. Det lilla er fra Stof2000 det med prinsesser er jersey og mener jeg købte det gennem ottobre i sin tid.

   Slet
 3. De er bare så fine begge to :)

  SvarSlet
 4. Takker alle sammen. Den med prisesserne måtte også på i dag, nåede lige at fange et billede af hende i sofaen til morgen i mørket, smider billedet med ved næste indlæg.

  SvarSlet
 5. Hvor er de fine! Og du har da været produktiv! Jeg har holdt fri idag, men har intet nået....udover en tur i zoologisk have og en masse vasketøj.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. jeg havde også fri i dag og ja har vist helt glemt der var noget der hed vasketøj for har da vist kun fået passet min symaskine. hehe. Endte ud med 3 kjoler til Freja, 1 bluse også og så en sommerkjole til Emma, glæder mig til næste fridag :D

   Slet

Elsker at få en kommentar med på vejen så smid endelig en lille hilsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...