mandag den 11. februar 2013

Sikke en omgang

Puha for en omgang. Har for første gang nu været indlagt med overnatning med en af mine piger. GAB... Ja er vist stadig en smule træt.
 
Vi kom på børneafdelingen kl 9:30 og blev startet op med masken. Under 3 omgang med masken inden for en time, blev det for meget for trætte Freja som dårligt havde sovet i løbet af natten. En lille lur fik hun da 
 
 
Men en sej pige er hun sku. Tog det hele i stiv arm. Hun har ikk fået den dampmaske før, kun vores spacer der hjemme som hun bestemt ikk er venner med. Men var bare ligeglad med det hele. Den første blodprøve og røngtenbillederne var heller ikk noget problem. Sku stolt af den lille fis.
Masken skulle hun nok selv klare.
 

 
Ja den elastik var irriterende at have om hovedet, så hellere selv sidde og holde den.
 
Nu håber jeg på en god nats søvn i min egen seng. Der lå ialt 4 børn på stuen, 3 noget mindre end Freja, som ikk kunne sove ordenligt der ude (og hvem kan dog det), ud over den gråd lå vi på stuen op til det akutrum alle skulle igennem inden de fik en stue, kan så hilse og sige at de har haft noget at lave i nat. Ud over det, ja så skulle vi jo vækkes 3 gange i løbet af natten for Freja skulle have sin medicin. Så kan kun konstatere jeg er meget glad for min egen seng.
 
Skøn vinterferie til jer der er så heldige. Her har vi sagt god skifeire til dem vi plejer at tage afsted med, knebet en lille tåre og mens vi krammer savnet for en skiferie. Mens arbejdet kalder, men dagen i morgen må vist blive hjemme med ungerne oven på den tur.
 
Jeg har også fået alle mine lapper fra mine byttemakkere, en lille update vil komme så snart der lige har været overskud til at få lagt billederne ind.9 kommentarer:

 1. Dejligt at I er hjemme igen - Jeg var selv indlagt med min pige i efteråret pga. atypisk lungebetændelse i 9 (ni!) dage på børneafdelingen. Det var hårdt, selvom vi heldigvis havde vores egen stue.

  SvarSlet
  Svar
  1. det var godt nok også længe må jeg sige. Man bliver jo nærmest sindsyg af det i længden.

   Desværre kunne vi ikk rigtig få noget svar på hvad hun fejlede andet end det nok havde været noget virus. For var intet at høre, trods hun ellers lider af astmatisk bronkitisk.

   Slet
  2. Ja, det er lang tid, især når der er andre børn derhjemme, som man også savner.
   Og ja, hun blev først behandlet på mistanke om nyre-bækkenbetændelse, men det viste sig så at være en atypisk lungebetændelse (=andet antibioika), som sjældent rammer børn under 5 år (hun var 11 mdr) - Men hun kom igennem blærepunktur, lungerøntgen, ultralyd, div. blodprøver, prøver fra lungerne, endnu flere blodprøver og 9 dages IV-behandling.
   Og hvor ser hun sød ud :) Stor pige!

   Slet
  3. Den har de også podet Freja mod da man tydeligt kan se på hende hun ikk er helt frisk og stadig har lidt vejrtrækningsproblemer det var også noget af en omgang i måtte igennem

   Slet
 2. Pyha en slem omgang. Hvor er hun dog sej at hun tog det flot! Den lille kære pige. Jeg kan da godt forstå hvis I alle er trætte.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. En fornøjelse at lægge sig i sin egen seng håber natten kommer til at forløbe nogenlunde

   Slet
 3. Du ønskes en rigtig god bedring med din kære lile datter.

  SvarSlet
 4. Puhh, sikken omgang! Rigtig god bedring til din datter! Vi har også været indlagt nærmest 1 gang årligt med Emma pga. lungebetændelser (heldigvis med eget værelse), det er ikke meget man får sovet på hospitalet. Dejligt at I er hjemme igen!

  SvarSlet

Elsker at få en kommentar med på vejen så smid endelig en lille hilsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...