torsdag den 12. september 2013

Prinsesse Jasmin blusen

I går viste jeg en kjole med Minnie i noget stof jeg fik en min mors veninde. I samme omgang fik jeg også det her med Prinsesse Jasmin. Der var desværre ikk lige så meget, men jeg har da fået lavet en bluse til Freja. Ganske fin hvis jeg selv skal sige det (og det skal jeg jo). Desværre har jeg ikk noget velour der matcher i den koral som jeg har sat til i kanterne. Jeg kunne nemlig rigtig godt tænke mig at lave et par bukser ala dem i indlægget HER, bare en en koral velour med Jasmin stof i lommerne og så måske med en lyseblå rib kant. Jeg har nemlig en lille rest tilbage som vil passe perfekt til lommerne.
Desværre er der udsolgt af den farve velour i min lokale Stof2000, så skulle der være nogen der bor i nærheden af en butik med lige netop Koral velour i god kvalitet jeg kan bruge til bukserne (og som har lyst til at købe for mig) giv jer endelig til kende. Min butik ville forsøge at få fat på noget i en af de andre butikker men der var desværre ikk nogen der tog telefonen da hun ringede rundt. Øv øv, nu vil jeg nemlig endnu mere ha lavet de bukser! (typisk mig)
 


 

2 kommentarer:

 1. SMUK! Jeg er vild med den - nøj hvor er du god og det stof er virkelig sødt.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker :D Og er så heldig jeg blev kontaktet på min Andrea Design side på facebook af Dorthe, hun havde koral velour liggende så en byttehandel og forhåbentlig et par bukser til blusen rigere :)

   Slet

Elsker at få en kommentar med på vejen så smid endelig en lille hilsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...