tirsdag den 21. januar 2014

Færdigt dukketæppe

For godt 5 måneder siden kastede jeg  mig ud i at lære at hækle. Jeg øver mig og øver mig lidt mere. Nyder det faktisk ret meget og bruger det som et lille afbræk fra symaskinen.

Men for at blive god til noget skal man virkelig øve længe og jeg er laaaaaangt fra i nærheden af at kunne kalde mig for god til at hækle, men jeg klør på...

For 4 måneder siden satte jeg mig for at lære at lave oldemorfirkanter. Og den bedste måde at øve på er at lave en masse af dem. Så besluttede at lave et lille tæppe til Frejas dukker.

Det er der så kommet det her tæppe ud af. Jeg kunne tydeligt se en forbedring på firkanterne som jeg fik lavet de 40 firkanter. De første som er dem i koral/lilla er noget større end den blå/lyserød. Det kunne jeg meget tydeligt se da jeg skulle samle dem. Tæppet er ikk samlet som jeg egentlig havde i tankerne, men synes det er super fint alligevel. Så har det lige fået en kant som er afsluttet med en muslingkant. Super fint og vigtigst af alt Freja elsker det... Lige før det er blevet hendes tæppe og ikk dukkernes. Tæppet har nu været med hende i seng hver aften siden hun fik det (For 3 dage siden) Så kan vist roligt sige det er godkendt.

Nu vil jeg så kaste mig over lidt flere tæpper, denne gang dog noget større.

 

7 kommentarer:

 1. det er blevet rigtig fint - flot farvesammensætning :) her får jeg næsten kun hæklet i sommermånederne når vi er på ferie da man ikke kan have symaskinen med på tur.

  SvarSlet
  Svar
  1. Må være ærlig at jeg også har lidt dårlig samvittighed over for mine maskiner, men vil så gerne lære at hækle og kunne hækle flot. Både tæpper. cupcake og en masse andre fede ting. Og ved jeg ikk dur til bare lige 30 min ved maskinene det bliver aldrig mindre end 2 timer så det er dejligt at lige kunne hive hæklenålen frem. Ud over det så sysler jeg ofte bare 15 min på mit arbejde. Er på en demensenhed og de ældre damer nyder jeg hiver nålen frem, så har ALTID en taske med garn, nåle mm med.

   Slet
  2. Farvesammensætningen er for resten Frejas eget valg.

   Slet
 2. Det er da blevet rigtig fint! - heldige dukke :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. hehe ja dukken får det dog ikk så meget, det ligger i Frejas seng og når hun kommer ind til os om natten er både tæppet og nussekluden med. :o)

   Slet
 3. Du er da allerede blevet supergod til det synes jeg :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. jah... godt der er nogen der synes det, jeg ser kun alle mine fejl... men det kender du jo alt til selv.

   Slet

Elsker at få en kommentar med på vejen så smid endelig en lille hilsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...