mandag den 27. januar 2014

Kreadag hos Migogvigga #1

I går var jeg en tur forbi Dannemare... Nærmer en tur forbi Mette. Hun har desværre ikk en blog med på Instagram er hun ganske aktiv og er en der inspirerer mig enormt meget. Er du på IG så find hende på @migogvigga.

Det var egentlig en pludselig ide vi fik for et par uger siden. Vi er begge SÅ misundelig på al den kreahygge som der er så meget af her i blogland og på IG. Eftersom Mette bor så syd på Lolland som man nærmest kan komme, har hun meget langt til alt incl en masse andre krea kvinder. Ud over at bo så langt væk så har Mette nærmest ingen fritid når vi først kommer til april og hele sommeren igennem, da hende og hendes mand driver restaurant Strandgården, hvor der er fuld knald på om sommeren men lukket ned for ala carte i vinteren. Så vi måtte jo være hurtige og få noget op at stå.

Søndag blev så dagen. Vi skulle være 6 krea kvinder i alt men endte på 3. Ud over Mette og jeg var der også Rikke med bloggen eventyrgennemlivet.blogspot.dk. Rikke fik klippet lidt og tegne nogle nye mønstre. Mette fik nørklet med et nyt bukse mønster og ja jeg havde jo snydt lidt og klippet op hjemme fra så jeg fik kørt 5 stykker tøj igennem maskinerne.
Min dag begyndte i bilen hjemme fra kl 8:15 og jeg trillede ind igen 22. Helt igennem en fantastisk dag og vi håber vi kan nå en gang mere inden Mette begynder at åbne op for spisegæster. Har dog sagt så må det være en lørdag så ikk jeg behøver kører allerede ved 20:30 tiden.

Her får i den ene bluse at se. Den er syet i en str 134 og selve mønstret er fra Burde 10/2013 Blusen er længere bag på end foran. Stoffet er en stump jeg fandt hos min favorit pusher Rikke/stofdepotet. Den dag kom jeg hjem med lidt mere lækkert som allerede er blevet lavet om til lækkeret tøj, men det skal i nok få at se. Stoffet her er helt perfekt til den kolde tid da ydersiden er 100% uld.
Ærme og bunden er lagt op på Mettes Cover Pro som hun var så heldig at få til jul. Sådan en skønhed har jeg også selv så den var der ingen grund til at tage med i bilen. Mettes var helt ny så jeg fik lov til at give hende og Rikke en lille intro til maskinen. Tænk sig, Mette har haft den stående siden jul og ikk taget den i brug!!! Det var ikk gået her, der gik max 4 timer før dem summede lystigt på bordet.


 
 
 
 

2 kommentarer:

 1. Det lyder bare så hyggeligt! Det er en fin bluse - jeg synes det er en lækker detalje at den er længere bag på.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var super hyggeligt...
   Den er fin men er lidt i tvivl om den kommer ud af skabet igen. Men tror den kommer med på skiferie, må være perfekt til det nu der er uld på ydersiden

   Slet

Elsker at få en kommentar med på vejen så smid endelig en lille hilsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...