mandag den 6. januar 2014

Langt om længe blev den færdig

For godt 3 måneder siden klippede jeg en god bunke op. Nu endelig er sidste stykke tøj syet færdigt. Der kom tit alt muligt anden i mellem mig og sy bunken, eller i hvert fald den sidste kjole her. Det er bestemt ikk fordi jeg ikk kan li den. Jeg faldt nemlig pladask for stoffet og viste med det samme hvad jeg skulle lave i det, men der vælter bare så mange ideer ind over mig, nogen griber jeg med det samme og går i gang, nogen køber jeg ind til, nogen bliver klippet og ja så er der altså bare noget der bliver skubbet.

Så nu må det være slut med for store bunker der er klippet, mindre bunker med 4-5 forskellige ting må være meget passende. Kan jo ikk holde mig fra at liiiige lave noget andet også.
Mønstret er igen Polly for Stof2000 og stoffet har jeg købt hos Rikke bag bloggen www.bemydragonfly.dk for efterhånden længe siden. Rikke har altid en masse skønne og flotte vintage og retro stoffer hvis man har hang til det.

Kjolen er til Freja og lavet i en str. 104, den er dog lige på den store endnu. Lidt lang men kan gå an. Problemet er bare at trunten da vil have den på i børnehaven og lige der er den knap så praktisk.


5 kommentarer:

 1. Svar
  1. Takker det synes Freja også. Endnu mere derfor passede det hende ikk at den ikk skulle på i børnehaven

   Slet
 2. Svar
  1. Takker, den er helt klart værd at vente på. :o)

   Slet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet

Elsker at få en kommentar med på vejen så smid endelig en lille hilsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...