søndag den 9. juni 2013

En ny kjole, og absolut ikk den sidste.

Jeg har alle dage frygtet det der med at sy lynlås i, men kan jo godt li en lille udfordring ind i mellem, så jeg besluttede mig for at jeg skulle lave sådan en makeup pung, kan se mit indlæg om dem HER
Det gav mig blod på tanden.
 
Jeg har for noget tid siden købt en mønster på en super sød kjole fra stof2000 Polly, har nr 1211. Den har lynlås i ryggen, og den blev min debut med lynlås i tøj. Tilfreds, tja, tjo egentlig er jeg men ikk sådan helt tilfreds. Jeg kunne godt ha fået kanten ved lynlåsen en del pænere og så synes jeg ikk at bunden er blevet så pæn. Ved  godt man ikk ser det når musikken spiller, men jeg VED det og det er nok. Lynlåsen er heller ikk klippet af, kan ikk finde ud af om det er det man skal eller om de 5-8 cm skal have lov til at flabbe rundt inden i, tror bare Emma vil blive irriteret over den.
Den skal stå sin test i dag  til hele 2 festlige komsammen, skal nok forsøge at fange et billede eller 2 af hende med kjolen på. Den ser jo lidt flad ud som den hænger der.
 

2 kommentarer:

 1. hvor er det sjovt. Jeg har netop igår aftes klippet op til en kjole i dette stof. Og jeg har ellers haft det liggende i en del år uden at bruge det,og så var det lige nu jeg valgte at klippe det op. Lidt pussigt.
  Men hold op hver er din kjole bare fin, et rigtig fint mønster du har valgt at benytte.
  Kh Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kommer til at elske det mønster. Mine piger elsker kjoler af den model og man kan bare lave dem så forskellige.

   Jeg købte det for et lille ½ år siden til 30 kr meteren :D Et røverkøb hvis jeg selv skal sige det. hehe

   Slet

Elsker at få en kommentar med på vejen så smid endelig en lille hilsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...