mandag den 30. december 2013

Lækkert sæt #8

Så kom der lidt gang i symaskinen igen.

Det blev til det her skønne sæt. Det var en ide jeg fik efter jeg havde lavet kjolen til mig selv, som du kan læse om lige HER. Emma er meget til sort (som jeg selv) så det er dejligt lige at pimpe det lidt op med lidt leo. Jeg er endelig ved at komme over min træthed for leo. Tror vist jeg fik syet lidt for mange leopard kjoler i løbet af sommeren.

Kjolen er fra ONION og så lige med min egen lille detalje. Leggings er fra Stof2000 og hedder Dora, Denne udgave har jeg lavet anderledes i bunden for at få stoffet til at række.

Stoffet, ja det er overraskende nok fra www.stofdepotet.dk og er en rest jeg fandt der ude en af de mange besøg jeg har haft der ude i 2013. Og noget siger mig der ikk bliver færre af dem i købet af 2014. ELSKER at komme ud til Rikke.

Tror jeg i starten af 2014 får startet stille op i mit salg af Andrea Design igen, bare sådan lidt i det stille.

  
 
 

9 kommentarer:

 1. Fint sæt - ville elske at have muligheden for at kigge forbi den fysiske butik - men på den anden side frister det nok endnu mere end et besøg i webbutikken ;o). Godt nytår, Dina!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også RIGTIG farligt... De sidste 3 onsdage i 2013 hun havde åbent var jeg der ude og kom ikk hjem med poser for under 500 kr. hver gang. Men jeg nyder stort jeg kan namse på stofferne

   Slet
 2. Hvor er det et fedt sæt.
  Jeg har også været forbi lageret på Rislevvej, det er et skønt sted med mange gode fristelser :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg elsker at gå og namse på stofferne så jeg kan finde den helt rigtige kombination og så vælter det vare ind over mig med ideer når jeg er der ude. Bruger mindst 1 time hver gang også selv om jeg her sidst på året kom der ude hver onsdag :o)

   Slet
  2. Er du egentlig også fra Næstved? :o)

   Slet
 3. Det er virkelig lækkert.......

  Rigtigt godt nytår Dina :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker Håber også Emma bliver glad for det.

   Håber I kom godt ind i det nye år :o)

   Slet
 4. Åh hvor er det lækkert! Jeg er jo kæmpe fan af Stofdepotet - det er vist godt for min økonomi at jeg bor så langt væk:-)
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg gerne, jeg er bedst til det at handle i en fysisk butik, elsker når jeg kan gå og namse på stoffet, det er der jeg får flest idéer.

   Men selv om du "kun" bruger hendes webshop, har du ret meget stof fra hende alligevel. :o)

   Slet

Elsker at få en kommentar med på vejen så smid endelig en lille hilsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...