mandag den 23. februar 2015

Min nye bibel - Heilt Spesiell Og Jubel.

Jeg har fået ny bog hjem fra Norge. Var så heldig at Unni var i Norge og alligevel var på jagt efter bogen, så fik hende til at købe en ekstra med hjem til mig.
Tror den er rigtig god, Har set mange skrive en masse godt om den og må sige den ser rigtig spændende ud. Jeg er i hvert fald ikke 2 sek i tvivl om hvilke mønstre jeg skal ha lavet til baby når jeg ved hvad det bliver. Har også luret på en del til Freja.
Str. i bogen går fra 0-8 år fordelt på 66 mønstre.
Bag bogen er der disse 2 kreative kvinder.
Ane Sund: http://jubelbarn.blogspot.dk/
Kristin Thorsnes: http://heiltspesiell.blogspot.dk/

Har læst et sted på facebook der vist var en dansk hjemmeside der havde fået lidt hjem, ellers ved jeg flere har været nede i deres  lokale boghandler og fået dem til at bestille bogen hjem. Og bare for at lokke lidt så får du lige lidt billeder fra bogen.4 kommentarer:

 1. Den bog skal da vist også finde vej til min boghylde! Sikke nogle skønne billeder :-) Hvad koster den?

  SvarSlet
  Svar
  1. Er faktisk lidt i tvivl da jeg jo fik den lige fra norge. Men mener det er omkring 350. Ved ikke prisen hvis en bodhandler skal bestille den hjem.

   Slet
 2. Super lækker. Jeg har også lige modtaget min :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. spændende... jeg går og kigger sådan på den mens jeg venter på det bliver mandag i håb om jeg får kønnet at vide der. Kan slet ikk komme rigtigt i gang med noget til pigerne, har sådan lyst til at sy en masse baby tøj

   Slet

Elsker at få en kommentar med på vejen så smid endelig en lille hilsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...