mandag den 17. december 2012

Endnu en ny kjole afprøvet

Jeg har helt vild i fredags. Ud over den kjole jeg har vist jer billeder af, fik jeg afprøvet endnu et nyt mønster. Begyndte på det om aftenen  mens manden var til julefrokost. Og jeg var helt optaget af at sidde og sy. Det tog liiiidt længere tid at lave den end jeg bilder mig ind den næste vi tage, efter som jeg måtte lave lidt om da jeg ikk var helt tilfreds. Blev dog ikk færdig, for da klokken var 1:30 stoppede jeg og gik i seng, skulle trods alt være frisk når tøserne stod op. Lørdag morgen kl 8 fandt Emma så kjolen, på det tidspunkt manglede jeg kanten på ærmerne, den ene vinge og sløjfen (som var en detalje jeg først fik idéen til lørdag morgen) Hun blev så vild med den at jeg blev beordret til at sætte mig og lave den færdig med det samme så hun kunne prøve den.
 
Hun blev så vild med den at det skulle være julekjolen til julefrokosten i skolen i dag. Hvor er det dejligt at lave noget som hun bliver vild med. Hun var ellers blevet lidt træt af mine kjoler, men efter jeg har kastet mig ud i jersey er hun blevet rigtig glad for det igen. Både bluser og de nye kjoler jeg har forsøgt mig med. Det næste håber jeg også hitter. Det er det berømte Chris buksemønster. Skal op og hente sort isoli til dem i dag, og når de en gang er færdige skal der nok komme billeder. Må se om jeg også skal ha mine problemer med dem, som jeg fornemmer i blogland at der er flere der har haft.
 
Mønstret er fra Onion.
 

9 kommentarer:

 1. Hvor er det en fin kjole! Og hvor skønt at hun er så vild med den. Tænk at blive beordret hen til symaskinen. Jeg har det mere som om jeg må stjæle mig til tid ved den ;-) Det mønster skal jeg vist have kigget lidt nærmere på.
  Kh Line

  SvarSlet
  Svar
  1. det er den der hedder 20045. Ja jeg udnyttede mig også straks af det og satte mig for at lave den færdig :)

   Slet
 2. Hvor er den sød! Og dejligt at hun blev så begejstret.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Meget hun kunne dårligt få flyverdragten af i skolen før hun begyndte at fortælle alle om det var hendes mor der havde lavet hendes kjole.

   Slet
 3. Den er SÅ fin og fuld af muligheder, tror det bliver en af de store hit til sommer, hvor den bare vil være uden de lange ærmer.

  SvarSlet
 4. Super fin kjole...godt at udvide repetoiret lidt :) Så er det også lidt sjovere at sy nogle gange :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg bliver ikk til at stoppe.. hehe.. den store har været lidt træt af mine kjoler men nu kan jeg pludselig lave noget hun synes er fedt igen, dejligt. :)

   Slet
 5. Hvor er den bare fin, og rigtig skøn farve og stof.
  Mange hilsner fra
  Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker blev også selv helt vildt med den grøn/lilla kombination

   Slet

Elsker at få en kommentar med på vejen så smid endelig en lille hilsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...