søndag den 15. marts 2015

Første forsøg med body

Samme dag som vi fik at vide hvad der gemte sig i maven fik jeg syet 2 bodyer. (Knapperne måtte dog vente et par dage med at komme i da kampressen var på vej) men har ikke fået vist dem her før, da de manglede bukser. Jeg har en skjult forkærlighed for tingene skal laves i sæt.

Bodyen her er str. 56 og er fra bogen Heilt Spesiell og Jubel, et mønster jeg helt sikkert kommer til at brug igen. Elsker lukningen og tror jeg vil føre den over i et par bluser også. Stoffet er noget jeg har haft i gemmerne i flere år og det har fra dag 1 været en af mine favoritter.
På bodyen har den største udfordring været at få ribkanten til at sidde pænt. Det kan godt drille lidt med den tapebinder når man skal ha den rundt i de små og skarpe sving. Men det er lykkes nogenlunde, dog med masser af forbedringsplads.

Buksen er syet ud fra et Ottobre mønster fra nr 3/2013, model nr 4. Jeg har vist foldet ribben  lidt anderledes end selve beskrivelsen, men pyt, hvem læser også de beskrivelser før det er gået galt???
Stoffet er købt i stof og stil og er af en let og luftig jersey som passer til den dejligt varme sommer som vi helt sikkert kommer til at få (for jeg skal gå hjemme...)


6 kommentarer:

 1. Hvor er du altså dygtig og kreativ. Han bliver bare så fin lillebror. Jeg har selv tre børn, hvor af de to første er piger - men jeg kan altså godt anbefale det med en lille dreng også.
  Kh Maria (min-mors-mirakler)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig også meget... Specielt til at se den forskel der er på dem. Så tager det lidt som en stor glæde at skulle ha en dreng. Men må da sige jeg blev noget overrasket. Blandt min mor og hendes søskende er der ikke født en dreng i 59 år.

   Slet
  2. Jeg kan godt forstå at du så er blevet ekstra overrasket. Jeg synes det var vildt mærkeligt at tænke på at jeg havde en dreng inde i maven, og jeg må også indrømme at i hvert fald den første måned blev jeg forskrækket hver gang jeg tog bleen af ham - det kan altså godt tage lidt tid at vende sig til at det er noget anderledes. Men det er da fantastisk for din familie at I nu skal have en dreng.

   Slet
  3. Ja man skal lige ha det til at synke helt ind.

   Slet
 2. Hvor er det et sødt sæt! Jeg er helt vild med retro bambierne. Han bliver den bedst klædte i mødregruppen ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har også gået og gemt det godt. For hvis nu der kom en baby mere :o)

   Slet

Elsker at få en kommentar med på vejen så smid endelig en lille hilsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...