mandag den 16. marts 2015

Panda bodyen.

I mit indlæg i går viste jeg en body med Bambi som jeg havde syet den dag vi fandt ud af det var en dreng der gemte sig i maven, samme aften syede jeg også denne her med panda og stjerne ærmer, men som den sæt-freak jeg er, kunne jeg selvfølgelig ikk vise den frem her på bloggen før der også var et par matchende bukser, og selvfølgelig havde jeg ikke nok stjerne stof hjemme.

Bodyen er str 62 og igen er den fra Heilt Spesiell Og Jubel. Denne gang med knaplukningen på skulderen, bestemt heller ikke sidste gang jeg bruger den lukning. Her driller tapebinderen mig lidt og den er lige smuttet for mig på toppen af den ene skulder, men besluttede at det ville jeg gerne leve med, og så lære lidt af det.

Buksen er fra Ottobre, kan dog ikke lige huske nummeret.


6 kommentarer:

 1. Simpelthen så fine nogle sæt du har fået lavet....herhjemme er energien dog kun til at vente på barsel og så vil jeg forhåbentligt få syet mere....håber at påske måske kan give et lille løft. Dejligt inspirerende at se dine kreationer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er desværre rendt ind i lidt bækkenproblemer så har allerede haft noget fravær og når jeg er hjemme kan jeg gå til og fra som kroppen tillader det.

   Slet
 2. Det er virkelig et lækkert sæt du har fået lavet. Han er heldig ham lillebror.

  SvarSlet
  Svar
  1. Satser på han bliver en lækker velklædt lillebror i hjemmesyet tøj :o)

   Slet
 3. Så fint. Du er super god til det med de sæt ... Jeg er ikke så god til at få syet ting der matcher. Men er blevet inspireret og er igang med sommer sæt

  SvarSlet
  Svar
  1. Der tager min indre OCD totalt over... Har altid haft en forkærlighed til sæt og har egentlig lidt svært ved at sy en bluse hvis ikk jeg ved der er et par bukser den passer til.

   Slet

Elsker at få en kommentar med på vejen så smid endelig en lille hilsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...