søndag den 22. marts 2015

Mit nye legetøj.

Min gode gamle overlocker Juki er blevet syg. Den har knækket en del af undertransportøren og min ellers så gode symaskine doktor Morten Kyndbøl www.bernina-odense.dk var ikke sikker på han kunne få den del hjem mere, da de ikke bliver lavet mere. Han mente det var på tide jeg købte mig en ny maskine. Så jeg måtte jo overgive mig og investere i en ny maskine.
Det blev en Bernina 1150 MDA. Nøjs en lækker maskine... Kommer til at elske den mindst lige så meget som min gamle juki jeg har fået af min mands mormor. Den gamle juki har syet tøj til min mand og hans fætre og kusiner så må nok indrømme det gør noget ondt den måtte lade pladsen for en anden maskine.

Til den der kan huske lidt om mig, så undre du dig måske at jeg kører til Odense for at købe maskine, men det har jeg gjort siden vi købte min symaskine. Jeg får top service hos Morten, han ved hvad han laver og er en rigtig behagelig mand, han giver også nogle gode priser.
Ud over det så er den årlige tur til Odense med maskinerne når de skal til service, en ting min mand og jeg har sammen. Vi får gerne passet pigerne og så tager vi en dag sammen i Odense. Morten holder til lige ved siden af Rosengårds centret så der går vi og hygger hvis vejret er skidt ellers går vi inde i Odense by og bare nyder hinanden. Det er altid en skøn tur både for os og for mine maskiner.
Og ja de kommer til service 1 gang om året, så ved jeg de altid er tip top.


Denne gang blev jeg ikke bare forkælet men rigtig meget forkælet. Ud over den skønne overlocker, fik jeg lidt mere tidlig fødselsdagsgave. Min første Kai saks.. I guder hvor er den bare lækker...
Er en meget lykkelig kvinde lige nu...  (hvis man kan kalde mig for kvinde)

8 kommentarer:

 1. Her skal du, ligesom på IG, også lige have et tillykke med din nye Frk. Bernina.
  Håber I får et langt og godt venskab :)

  Kh. Linette

  SvarSlet
  Svar
  1. det skal vi nok få det er jeg sikker på... Hun kører lige igennem det hele.

   Slet
 2. Skøn maskine, har nemlig en selv 😄, saksen er utrolig god, så mon ikke der bliver syet en masse de næste dage

  SvarSlet
  Svar
  1. Tror ikk jeg kan nøjes med de næste dage. Har gået sygemeldt nogle uger, skal nok tilbage på jobbet i 5-6 uger inden jeg kan nyde at gå hjemme lidt. Men al det min krop tillader det sidder jeg ved symaskinerne. :o)

   Slet
 3. Stort tillykke med den nye maskine :-) Det er så fedt at have noget godt kraam! Det ender da med at du slet ikke får nogen gaver på selve fødselsdagen ;-) Eller er der stadig lidt at give af?

  SvarSlet
  Svar
  1. det kan jeg også godt leve med når det er sådan nogle skønne gaver jeg får mig. Og gider ikke rigtig ønske mig tøj i år så det hele er ting til mit syrum. Planlægger næste ønske må være en delux skæremaskine til mine ribkanter.

   Slet
 4. Dejligt med nyt udstyr og mon ikke det nok skal blive brugt rigeligt den kommende tid ligesom du plejer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Alt den tid min krop tillader det er jeg at finde bag symaskinerne. Bliver så glad for den. :o)

   Slet

Elsker at få en kommentar med på vejen så smid endelig en lille hilsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...