mandag den 5. januar 2015

En (MEGET) stolt mig

Nu er det lykkes for mig. Jeg fik en tapebinder i julegave af manden men har godt nok været nervøs for at tage den i brug. Lægger ikke skjul på at det var lige nøjagtig den der fik mig til at sælge det hele sidt jeg havde den CoverPro.

Jeg har fulgt en gruppe på Facebook ved navn "Janome Coverlock hjælpe gruppen Danmark" Det er en fantastsik gruppe og der var delt et dokument fra den nu lukkede blog Kanmorsy. hun skrev en del om maskinen og gav fif til alt fra indstillinger til trådvalg. Hun havde en guide til indstilling af tapebinderen, så med den i hånden kastede jeg mig ud i at få sat den til. Er så stolt, for det tog mig under 30 min at blive okay ved din. Den startede med at drille mig, men så skiftede jeg mine 80er nåle ud til 90er nåle og lettede trykfodstrykket og vupti så stoppede den med at springe over. Skulle nogen af lyst så har jeg gemt mine indstillinger, da de ikke er helt ens med dem der blev brugt på bloggen Kanmorsy.
30 min senere kom jeg ud med en undertrøje med fine kanter. Tror ikke min mand har set mig så stolt længe. I DID IT...!!!!

I dag kastede jeg mig ud i et par underbukser der matcher undertrøjen. Er spændt på om kanterne ved benene er for tykke. Den binder jeg har folder 4 gange, så det bliver jo 5 lag stof i alt.
I tilfælde af det er for tykt, har jeg allerede bestilt en binder der folder 3 gange, så bliver det måske lidt bedre ved benene.

Mine syninger er langt fra perfekte men øvelse gør mester og den smule slinger i valsen der er skal jeg nok få lært at rette ind.

Må også lige gi min gamle overlocker et klap på skulderen. Jeg har læst på Facebook at en del har problemer med at sy over de i alt 10 lag stof det så bliver i sammensyningerne, men min 25-30 år gamle overlocker smutter lige så fint ind over. Har egentlig længe ønsket mig en ny, sådan bare fordi. Det ønske er lige pludselig ikke tilstede mere.

Er helt sikker på Freja vil elske sættet og det skal på i morgen. Når hun selv vælger så er det altid det hjemmelavet undertøj der bliver taget først.


Ja jeg ved godt det ser lidt fjollet ud med den hvide tråd på den sorte kant, men ville gerne ha mulighed for at se hvordan tråden lå, så jeg måske bedre kunne rette i indstillingerne.

9 kommentarer:

 1. Øj, noget sødt stof :D

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er så sødt og et plus er det er dejlig blødt

   Slet
 2. Så fint, du kan da roligt være stolt. Jeg har også fået en Janome og vil gerne have en tapebinder. Hvor har du købt den og hvad gav du for den?

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er fra kjærsgaard. Fik en god pris da jeg købte en del tilbehør samlet. Ellers ligger de på 1500 mener jeg. Har lige bestilt en der kun folder 3 gange. Den er dog uden plade men den har jeg jo fra den her.

   Slet
  2. Kan du fortælle hvad den gode pris er. Har set det på nettet fra UK, men det er bare nogle gange nemmere fra DK

   Slet
 3. Virkelig flot resultat. Kan godt forstå du er stolt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Takker. Næste skal trussen dog være lidt smallere mellem benene og så skal jeg prøve med den binder der kun folder 3 gange.

   Slet
 4. Det er virkelig blevet fint Dina :)
  Men forstår ikke helt, hvor der er 10 lag stof?

  SvarSlet
  Svar
  1. Der hvor jeg har samlet den på den ene skulder fx. Syr den ene skulder sammen for at sætte halskanten på og så samler jeg den anden skulder. Min binder folder til 4 lag og med jerseyen bliver det 5 og så er der jo 2 ender der ligger over hinanden.

   Slet

Elsker at få en kommentar med på vejen så smid endelig en lille hilsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...